• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

moje zakupy dla dzidzi;) SAM_7439.jpgSAM_7441.jpgSAM_7444.jpgSAM_7440.jpgSAM_7442.jpgspodenusie i bluza z lumpka suma 10zł :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja biorę PregnaPlus i będę je brała po porodzie, zamierzam karmić piersią ale zobaczymy co z tego wyjdzie i te moje witaminy są też dla kobiet karmiących.

Pieszczoszka super zakupy :tak: ja biore centrum materna z dha i jak czytam to tez mozna brac w trakcie karmienia wiec bede zapewne je brac jeszcze jakis czas po :tak: co do wypadania włosów to mi zawsze wypadały i teraz tez wypadaja nie widze zadnej roznicy :dry: ciekawe co to bedzie po porodzie :confused:

Ostatnia edycja:
pieszczoszka super zakupki. a powiedz mi czy te smoczki tt są takie uciągliwe? nie wiem cyz umiem to wytłumaczyc. większosc smoczków ma plastikową tarczkę a z niej wstaje "cycek" a kiedys mialam smoczki tt które nie mialy tej tarczki plastikowej tylko samą obwódkę a ta guma juz do ust z zewnątrz przylegała jak w butelce tt i była taka "ciagnąca" jak piers. Niestety prestali je produkowac i zastanawiam sie czy teraz te tez tak maja czy takki zwykly system?

Teraz biorę Femibion, a raczej brałam, bo się wczoraj w SR dowiedziałam, że jak mama bierze witaminy w ciąży to dziecko jest średnio o pół kg większe. I że witaminy/minerały ciążowe po 1 trymestrze powinno się brać tylko jak czegoś faktycznie brakuje, a ja akurat czuję się i wyglądam kwitnąco, że tak nieskromnie to ujmę, a i tak biorę magnez i potas na zdrętwiałe ręce. Tak więc profilaktycznie będę brała te witaminy raz-dwa razy w tygodniu, a nie codziennie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry