• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a tego to nie wiedziałam :-) prosze bardzo, z tym, że zanim się urodzi sezon minie, moda przejdzie ;-)
zasze podobaly mi się takie kiecusie tylko nie mialam dla kogo kupowac a za ta dalam nieco ponad 5zł

U nas nie ma lumpeksow:-(Ale w Pl,zawsze trafiam za grosze na rzeczy jeszcze z etykietka.Np,sukienka za 4zl:
suk grey.jpg
I kupion z okazji 1szych urodzin,w h&m za 3euro:
suk roz.jpg

ale ładne;) a ta pierwsza poprostu bajka..... Jak bede miec dziewczynke tez sukienek nakupie:D ale puki co dalej wielka niewiadoma:( mysle ze jak bede miec wizyte 5 grudnia to mu juz gin powie jaka plec

reklama
V ma tylko kilka sukienek,a prawie nigdy w nich nie chodzila.Jak byla malutka,to wszyscy ja z chlopcem mylili,bo nawet jednego rozowego lub typowo dziewczecego ubranka nie miala :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry