• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
no tak ale widziałam,z ę do wózka chcesz kupić więc pomyslałam, że może jednak chcesz na tej poduszce układac od poczatku ;-)a na pewno ci potrzebana ta do wozka? ja tak tylko w kwestii gromadzenia rzeczy, których się nie uzyje
Ja np pierwszy zakup w pierwszej ciży to pościel do wózka - kolderka i poduszka - obecnie bardzo się pzydaje - dzieciaki wożą w tym kota w mini wózku sklepowym po domu :laugh2: a tak przeleżała 4 lata nie użyta

a jeśli chodzi o rzeczy do szpitala dla męża, to jeśli chce być przy porodzie musi mieć ubranie na zmianę!! mi nikt tego nie powiedział i Mój musiał o 1 w nocy zasuwać do mojego brata pożyczać (mieszkał "blisko" szpitala -20minut szybkim krokiem). poduszki oczywiście się nie daje, my naszą z pościeli - taką płaską- używaliśmy jako podpórkę kiedy braliśmy małego na ręce, a bałam się żeby go nie wykręcić :D tak, panika była:)
wczas kupujecie dziewczyny:) mi mąż nie pozwala jeszcze, może w marcu...

co do pogody... zobaczymy:) z pewnością będziemy się konsultować na bieżąco;)

ja jeszcze nic nie kupiłam, poprostu juz się uzbierało ale korci mnie, oj korci

z tym ubraniem dla męża to zalezy od szpitala, w niektórych trzeba wykupić fartuch-cegiełkę a u nas nic nie trzeba było, byl jjak stal i nikt mu nie kazał się przeberać (ochraniacze na buty tylko) ja i tak mojemu do swojej torby spakowałam koszulke na zmianę, bo sie upocił tak samo jak ja

najlepiej zapytać położnej na wizycie, ona na pewno wie, czego potrzeba w najblizszym szpitalu. przychodzi do Was położna? w ciąży jest jedna albo dwie wizyty i jak się dziecko urodzi trzy.. u nas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry