• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Martusia widziałam te trampeczki, szkoda mi było tych kilku złotych na nie ale są cudne :)
jak ktoras z was chce kupic taniej np . pieluchy pampersy to polecam załozyc sobie karte w programie Dla mamy i maleństwa na portalu Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl mozna kupic w ich aptekach taniej . no u mnie stadardowo te pampersy 1 kosztuja w markecie 27 zł tu zaplace ok 20 wiec mi sie oplaca ;-) zalozenie karty jest bezplatne , mi przeslali po kilku dniach po rejestracji :tak: dziele sie to informacja bo moze ktoras bedzie chciala skorzystac ;-)Specjalna oferta Pampers - Portal Dbam o Zdrowie .

martusia ciuszki super a buciki slodkie:-)
Mam pytanie a propos tych aptek właśnie, czy zamawiając internetowo można odebrać w dowolnej aptece DOZ ?

reklama
Stokrotka, zamawiajac na stronie internetowej doz mozna odebrac w ich dowolnej aptece. ja od conajmniej 2 lat robie zakupy przewaznie w ten sposob u nich wlasnie, duzo wiekszy wybor jest na stronie niz w aptekach, wyszukuje co mi potrzeba, skladam zamowienie i max za 2 dni jest do odbioru. wlasnie jutro bede odbierac zamowienie ktore skladalam wczoraj :)
i ta karte dla mamy i malenstwa tez mam ale jeszcze nic na nia nie kupilam. ale mam taki zamiar :)

Ja uwielbiam zakupy internetowe, a sama możliwość spokojnego wyboru produktów aptecznych i wysłania po nie męża strasznie mnie przekonuje:tak:a z tej karty można tez korzystać internetowo?

Ja uwielbiam zakupy internetowe, a sama możliwość spokojnego wyboru produktów aptecznych i wysłania po nie męża strasznie mnie przekonuje:tak:a z tej karty można tez korzystać internetowo?

jak bedziesz miala ta karte, to zamawiasz przez internet cos co jest objete rabatem, idziesz do apteki po odbior, pokazujesz karte a oni ten rabat naliczaja :)
ja tez jestem fanka zakupow internetowych, to jest dla mnie mega wygoda. w tej akurat aptece internetowej spotkalam sie za kazdym razem ze ceny mieli duzo nizsze niz normalnie w aptece.

Ale akurat newborn ani w mniejszym,ani w większym opakowaniu nie są dostępne i ta cen to jaka bo według mnie wcale nie promocyjna?
akurat interentowo nie sa dostepne .ale i tak podejde sobie do apteki :tak: no jak dla mnie to taniej niz u mnie nawet w markecie a za te zaoszczedzone 7 zl to juz cos innego moge kupic:tak: a gdzie ja za 20 zl te pieluchy znajde ?? :)http://www.doz.pl/apteka/p16136-Pampers_Newborn_2-5_kg_43_szt

tak mozna z ta karta tez zamawiac przez internet

jesli produkt jest nie dostepny w danej chwili i jak jestes zarejestrowana na tej stronie, to mozesz kliknac "poinformuj mnie o dostepnosci" i oni przesylaja na maila informacje. ja kilka razy tak robilam i maksymalnie po kilku dniach dostawalam informacje ze produkt jest juz dostepny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry