• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

annte piekny wózek :)!!!

a dzis przyszedł kurierem Mój przewijak :)

Załączniki

• SAM_7487.jpg
    SAM_7487.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Pieszczoszka,rozlozylas mnie :-D :-D:-D Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze :confused2:
24536634_1.jpg

p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)

fiore padlam heheheheeh!

paulinka wiosna i latem gondola nie jest konieczna.
Ja rodzilam w grudniu i moj jezdzil w spacerowce na plasko lub w foteliku. W spacerowce mial wiecej miejsca niz w nie jednej gondoli:/

Fiore no to mnie powaliłas tym autem, ogolnie lubie hello kity no ale bez przesady. Wierze, ze Cie trafia jak widzisz to auto, mnie tez by trafiło chyba to samo

reklama
hehe nie cała;) pościel do łóżeczka jest przecież buraczkowa hehe :D Przewijak kupiłam w dobrej cenie z przesyłką zapłaciłam 55zł-super kontakt ze sprzedawcą a wysyłka błyskawiczna,i najważniejsze ma to mocowanie zeby sie nie ślizgało na łóżeczku.

Nie jestem fanką hello kity z tej firmy mam tylko przewijak no i hehe kapcie które dostałam w prezencie od rodziców :P ale nie są różowe tylko białe;)

heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździła :P od razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie:-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry