little_nina
Fanka BB :)
heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździłaod razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie
![]()
Czyli jestem naprawdę dziwna :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heehhehe fiore takim smartem bym nie jeździłaod razu mi sie kojarzą te wariatki z chin co szaleja na tym punkcie
![]()

Wiolka uwierz mi,nie wygrala...to typ,takiej wysokiej szkapy,w bialych kozakach,rozowych spodniach i jaskraworozowej skorze,z facetem modelem ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak jej siostra :-)

hahaha

:-) Ja mam po Juli kolorowy ale nawlekę na niego pokrowiec frote ;-)
Za taką kasę to szkoda zostawić w lumpku 
Taka niewielka bo 67cm szeroka a 92 wysoka ale chodzi o to że przystawię ją z wąskiej strony łóżeczka i wszystko będę miała pod ręką do przewijania. A przewijak nałożę na łóżeczko. Generalnie większość ubranek będzie w dużej szafie a w komodzie pierdółki, pojedyncze łaszki, kosmetyki, czapeczki, skarpetki, pieluszki, i inne podręczne szpargały.