• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
co do gondoli to ja też sobie nie wyobrażam wozić niemowlaka w czymś innym i nawet mi przez myśl nigdy nie przeszło że gondola nie potrzebna. Na spacerówkę przyjdzie czas i dość się w niej jeszcze najeździ:tak:
Ja też specjalnie starałam się kupić wózek z głęboką gondolą, żeby starczył na długo, a nie kupowac jej w ogóle to też nigdy nie pomyslałam...

no i znowu ogladam wózki i juz nie wiem, naprawde. Im więcej oglądam tym mniej wiem. Ten tako Laret mi się podoba ale okropnie ciężki

dziewczyny ja byłam tak samo nie zdecydowana w sprawie wózka jak Wy :tak: ciągle w necie nowe znajdywałam ale wystarczyło że wybrałam się do sklepu obejrzałam na żywo posłuchałam świetnych rad od pana sprzedającego takich których sama nawet nie brałam pod uwagę z powodu nie wiedzy;-) i bez problemu wtedy podjęłam decyzję:tak:

Oj jak dobrze, ze mam kupno wozka za soba!
U nas wozek nie musial byc kupowany bo wystarczylby Maclaren XLR spokojnie,ale przyznam ze wozek drugi byl moja zachcianka.
A mamy taki z gondola i fotelikiem Maxi Cosi.
w.jpg

annte fajny wozkek. fotelik wpinany w stelaz wozka?

Ollena, fotelik nie jest wpinany. Już kiedyś o tym dyskutowałyśmy :-)

annte piekny wózek :)!!!

a dzis przyszedł kurierem Mój przewijak :)

Pieszczoszka, ładny przewijak, ja osobiście nie lubię gadżetów z HK, Barbie i innymi księżniczkami, a już najbardziej nie cierpię kaczora donalda i myszki miki. Sama kupiłam przewijak kremowy w słonie.

Pieszczoszka,rozlozylas mnie :-D :-D:-D Spodziewalam sie wiele rozu,ale nie tego :-)
Nie gniewaj sie Sloneczko :*:*:*:*,nie mam nic do Ciebie,ani przewijaka,ja po prostu jestem anty hello kitty...sasiadka posiada rozowego smarta z kitty na drzwiach i codziennie mnie trafia jak go widze :confused2:
Zobacz załącznik 444475

p.s. ops mam nadzieje,ze sie nie nadzialam ;-)

Fiore, czyż ten róż nie jest przesłodki :-D
To moje dzisiejsze lumpkowe zakupki za 2 zł :-) a miałam juz nic nie kupowac z ciuchów oprocz czapeczek i skarpetek

Olisiaa śliczne te groszki!

Wiolka uwierz mi,nie wygrala...to typ,takiej wysokiej szkapy,w bialych kozakach,rozowych spodniach i jaskraworozowej skorze,z facetem modelem ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak jej siostra :-)

Buhahahahaha!!!!!

Patina fajny wóżek i ładny kolor.

Oglądałam te koszule w Biedronie i nawet bym się skusiła,ale same S zostały.
Za to kupiłam ten krem do prania Lovela, 1,5 l za 12.99.
Kupujecie osobno do białego i do kolorów detergent??? Ja zakupiłam do białego, ale się zastanawiam, czy nie kupić jeszcze do kolorów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry