• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka ja tez wiem co to Truskawkowe ciastko:-Ddo jakiejs gazety dzieciecej płyte włożyli i mimo ze mam syna musialam sie przekonac co to:-Dahhh te lawiny słodkości i kraina cukierkowa:cool2:
Kilolek jezeli mozna tez poprosze zaproszenie:tak:

reklama
kilolek ja juz Ci wyslalam maila:-D
U nas Truskawkowe Cistko na topie:-D ale Misia nie musi miec wszystkiego rozwego i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:Choc czasami ma za duzo:baffled:Ja wole HK niz Ksiezniczki i barbi:tak:Misia jeszcze lubi Dore,a ona ma malo rozu i zazwyczaj chodzi w spodniach:-D

Czesć wszystkiego naj z okazji święta:-).Moja ginka poszła se na urlop i wizytę mam dopiero za tydzień.Wydałam mase kasy ,a myślałam ,że mi tylko drobne zakupy na koniec zostały:szok:.Ja nie wiem jak by tak zrobić wyprawkę za te becikowe to dzieci by gołe i głodne były.Ja kupowałam sporo nawet 80% rzeczy używanych ,a już chyba ze 4 tysiące wydałam.:szok:

kilolek ja jestem na streetcom ale wydaje mi się że zachodu z tym dużooo... Potem trzeba jeszcze jakieś wyprawki z opiniami swoimi i znajomych pisać... :baffled: Nie dużo z tym roboty?]
Poza tym to jeszcze mnie nie kwalifikowali do niczego... :baffled::-D A jakieś tam ankiety już wypełniałam...:tak::-D

Ja dostałam już dla małego misia z Bebilonu, jest słodki :tak:
można dostać też próbki z Musteli i Johnsona - z Musteli przysłali mi sporo próbek w fajnej kosmetyczce dla małego + jedną dla mnie, a z Johnsona przysłali mi krem, krem na odparzenia, szampon i chyba mleczko :tak: wszystko w małych, poręcznych opakowaniach, w sam raz na wyjście :-D

Ja dostałam już dla małego misia z Bebilonu, jest słodki :tak:
można dostać też próbki z Musteli i Johnsona - z Musteli przysłali mi sporo próbek w fajnej kosmetyczce dla małego + jedną dla mnie, a z Johnsona przysłali mi krem, krem na odparzenia, szampon i chyba mleczko :tak: wszystko w małych, poręcznych opakowaniach, w sam raz na wyjście :-D
a z tej musteli to jak ? wystarczy sie tylko zarejestrowac ?? bo z johnsona to wiem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry