• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Oj widzę, że się obroty zakupowe zagęściły:)) Wszystko ładne, bo wszystko dla dzidziusiów:)

Smart HK przeuroczy:) Ja uznaje tylko czarne auta a ostatnio dowiedziałam się, ze jest seria czarna z hello Kitty:))) Buty HELLO KITTY czarne - Bezpłatna dostawa w Spartoo.pl !

Mała mojego L jest fiśnięta na punkcie księżniczek, hello kitty i różu w ogóle, a ja mam na to już alergię;)
Ostatnio mnie podstępem zmusiła do strasznej rzeczy, bo opowiadała o jakiejś bajce na mini mini i nie rozumiałam o co jej chodzi, więc mi powiedziała, że mi pokaże - no to sprawdziłam kiedy to leci oglądamy.... A ta bajka to Truskawkowe ciasteczko... jak ktoś nie wie co to jest to zazdroszczę - ja już wiem...
Jak idziemy z malutką na lody to ona zawsze wie jakie chce - różowe;)

Truskawkowe Ciastko - BajkiOnline.com

Cieszę się strasznie, że będzie synek i będzie latał z karabinem:)))

A znacie streetcom? To taki portal eksprecki. Trzeba się zarejestrowac i regularnie wypelniac ankiety. dzięki temu kwalifikuje się do kampanii i zostje ekspertem. wtedy przsyyłają za darmo produkty dl dziecie le nie tylko. Korzsta se z nnich próbki rzdje znajomym. J brałam udził w 3 kampanich - Gerbera i 2 razy pampers (cears i play) a teraz tetrpak. erber dostłam 2 całe kartony mlekka i 20 saszetek, a pmpersy to dostwałam wielkie paki i jesacze próbki pojedyncze. A teraz z tetrapk dostałam zgrzewkę soczków.
Ale sa tez i inne kampanie np proszków do prani albo teraz dla nieco starszych dziewczynek "Lego friends" ponoć dostaly po dużym kartonie lego
Gdybyscie chciały to moge na mil zaproszenie wyslac

kilolek - ja bym chciała:)

co do koszuli z biedrony - faktycznie ciężko przez nią cyca wyciągnąć, ale do porodu fajna - po idzie do prania - przynajmniej u mnie:)

jak tak czytam - to cieszę się, że trafił nam się używany wózek od przyjaciółki za grosze - bez wydziwiania i zadowolona jestem:)

A znacie streetcom? To taki portal eksprecki. Trzeba się zarejestrowac i regularnie wypelniac ankiety. dzięki temu kwalifikuje się do kampanii i zostje ekspertem. wtedy przsyyłają za darmo produkty dl dziecie le nie tylko. Korzsta se z nnich próbki rzdje znajomym. J brałam udził w 3 kampanich - Gerbera i 2 razy pampers (cears i play) a teraz tetrpak. erber dostłam 2 całe kartony mlekka i 20 saszetek, a pmpersy to dostwałam wielkie paki i jesacze próbki pojedyncze. A teraz z tetrapk dostałam zgrzewkę soczków.
Ale sa tez i inne kampanie np proszków do prani albo teraz dla nieco starszych dziewczynek "Lego friends" ponoć dostaly po dużym kartonie lego
Gdybyscie chciały to moge na mil zaproszenie wyslac

ja chce, ja :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry