• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Co do lozeczka turystycznego my mamy takie z taka wstawka dla noworodka tzm podwieszna podloga czy jakos tak:tak:Mmay do niego tez przewijak i tak prosta karuzele jakby(nie kreci sie) i jeszcze przybornik na pieluchy np:tak:

Ja własnie wrociłam z dzieciowych zakupow. Nabyłam 10 pieluch tetrowych, gruszke do noska, reczniczek kapielowy:-) jestem zadowolona bo czas konczyc robienie wyprawki. Jeszcze kocyk dzisiaj zamowie :-)

A więc tak to jest nasze jedyne łóżeczko miałam szczebelkowe dla bartka ale teraz nie mam zamiaru go używać , przy pierwszym też jakoś w 3-4 miesciacu kupiłam turystyczne , było dla mnie wygodniejsze ....

To jasne ,że mam materac dodatkowo normalny przecież nie połóże dziecka na tym twardym które są w turystycznych....:happy2:

Lóżeczko ktore zakupiłam ma regulowane wysokości , wiec na poczatek leży na takiej wysokości jak w łózeczku drewnianym ...

Z racji ,żę Bartek nie przespał ani dnia znami w łóżku ( tak postanowiliscmy i trzymalismy sie tego )
łóżeczko turystyczne przydalo bardzo sie na wyjazdy , czy noclegi u babć , teraz mam zamiar tak samo postępować chodzi o spanie z dzieckiem więc zakupilam od razu turystyczne i juz mam po problemie zmieniania za jakiś czas...

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE 2012 (2236795517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to łożeczko

MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 140x70 ŁÓŻECZKO (2227174653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i taki materac osobno kupiony

ja muszę z czasem o takim turystycznym łóżeczko pomyśleć.. dobre na wyjazdy.
a ja dziś kupiłam:

-gaziki nasączone do pępka 10sztuk.
-pieluchy tetrowe 10 sztuk
-pieluszki flanelowe 4sztuki
-chusteczki nasączone bella 2 opakowania
-szczoteczka do mycia butelek
-aspirator do noska
-majtki poporodowe baby ono( jednorazowe i wielorazowe)
-butelka 260ml TT
-sudocrem
-uniwersalna moskitiera do wózka
-pojemnik na mleko matki z pokrywkami 4 sztuki
-noseFrida spray do noska

DSC00340.jpgDSC00341.jpgDSC00342.jpgDSC00343.jpgDSC00344.jpg
wczorajsze zakupy, wybaczcie jakość, ale nie mogę znaleźć baterii do aparatu i robiłam telefonem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry