• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

elvie rozumiem. Ja mam kilka rzeczy wiekszych, ale reszta w PL, zreszta cieszy mnie fakt ze wielkie zakupy bede robic po porodzie, bo bede znala plec no i cala letnia garderoba nas czeka:-) zreszta dla starszaka tez, choc dla niego powoli kompletuje. Juz sie ciesze na mysl tych bodziakow cudownych i roznych takich, o sukienkach nie marze raczej, jeste realistka ;)

Dziewczyny niektore z Was to juz na wylocie mozna rzec!

reklama
myślę, że b. fajna, ale kupując coś z szarego materiału trzeba się liczyć z tym, że każdą kroplę potu, mleka, czy krwi będzie widać jakby była święcącym neonem;)
poza tym podoba mi się - przyjemna, zapięcia wydają się fajne, długość też..

ja mam jedna szarą koszule a teraz może kupie ten taki morski kolor.. ogólnie te koszule tylko do szpitala bede miec bo na codzien nie umiala bym w takim czyms spać.. raz ,że w blokach to jest zawsze ciepło a dwa,że nie wygodnie by mi było.

she - mebelki śliczne!!

pieszczoszka - te koszule to dziadostwo, zapocisz się w tych sztucznościach. Zwracaj uwagę by było napisane w aukcji, że materiał to 100% bawełny. Ja mam same szare do karmienia, różnią się tylko obrazkami i kolorem rękawów i jestem z nich zadowolona.

reklama
Mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi ale polskie porodowki poza granicami sa powiedzmy wysmiewane za te koszulki z motywami bajkowo zwierzecymi.Jak sie wchodzi na oddzial gin. To tam kazda panna smiga w takiej slodkiej koszulce z misiem lub zyrafka.Dla mnie odpada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry