• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja tez nie spakowana dzisiaj dopiero zaczełam szykowac rzeczy potrzebne do szpitala i jak narazie uszykowałam tylko 3 reczniki i koszule:-D:-D:-D zapał mam taki ze ho ho

super zakupki dziewczyny! a to efekt mojego wczorajszego wejscia do lumpka chociaz mialam juz nic nie kupowac:
S5003793.jpgS5003795.jpgtrampeczki na wiekszego szkraba ale nie moglam sie powstrzymac
a to nasza komoda i lozeczko z materacykiem, ktory dzis do nas dotarl:
S5003788.jpg
tak wyglada szafa naszego malucha:
S5003787.jpg90% to ubranka uzywane, po synku mojej kuzynki i nie tylko, wszystkie sa juz wyprane, niektore musze jeszcze wyprasowac, rzeczy do spakowania do torby szpitalnej sa wydzielone na dolnej polce w razie czego :)
mebelki sa zlozone i wietrza sie od prawie miesiac, a reszte pokoiku pokaze jak juz go do konca urzadzimy bo pewnie jeszcze przemeblowanie bedzie

she super mebelki:tak: no i pokazna zawartosc szafy ;-)

:-Dja mam taki sami zapał do pakowania tej torby jak ty Olisiaa:-D
a ze gdzies dzisiaj wyczytałam na kwietniówkach : milosc, poród i sraczka przychodza z nienacka :-D:-D:-D to chyba czas sie spręzyc :-)

Ollena - przy Lence też miałam od razu ubranka na 62cm, bo wiedziałam, że duża będzie (urodziła się 3700) a Maciek ma być większy, więc w rozmiarze 56 nie kupuję prawie nic, z 2-3rzeczy mam. Poza tym lepsze luźne by dziecko spokojnie nóżkami ruszało niż takie na styk.

reklama
she 84 śliczne mebelki i wyposazenie rowniez
natalka1704 to chyba dlatego nie jestesmy spakowane bo termin mamy jako jedne z pierwszych i dajemy sobie na to czas, a tak jak piszesz zaskoczy nas z nienacka:-p w najmniej oczekiwanym momencie:tak:
martusia super wozik :-D co to za firma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry