• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

A ja to nie toleruje szlafrokow w szpitalu-nie pytajcie dlaczego-poprostu dla mnie no go...w dzien smigam w dresie a na noc przebieram sie w pidzame. Mam jedna koszule do porodu ale musze jeszcze zajrzec do kik- dzieki suse za tipp. A ile miseczek wieksze staniki do karmienia kupujecie ??

jejku robia mi kontrolne ktg za porodowce i dobiegaja mnie jeki rodzacej o_O strassssszzznnneee!!!!

reklama
u nas do samego porodu to maja dawac koszule ale potrzebne sa po. Mi jest rybka czy tam bedzie zyrafka, kwiatki czy gladka - wazne zeby bylo 100% bawelny (inaczej to sie faktycznie spoce) i zeby kroj byl odpowiedni (funkcjonalne ale tez nie worek). A tu nic... Te jedna moja mam z C&A, upolowana na poczatku roku za jakies 8€. No i na tym etapie utknelam.

Ja sie nie boje ogrzewania na oddziale tylko wietrzenia. Niemcy maja fiola na punkcie wietrzenia i jak dziecko przeciagiem przeziebia to chyba zabije :wściekła/y:

co do koszul to mam 2 szaro niebieska i szaro rozowa z tej firmy sekret czy cos tam pisałyscie o niej wczoraj i mam jakas bezfirmowa rózowa i tez mi nie przeszkadza ze sa tam jakies misie sriśie:)) i do porodu biore sobie taka rózowa na ramiaczkach pamietam chodzilam w niej jak Oliwke urodziłam i potem ja wyrzuce i tyle jeszcze tylko musze sobie cienki szlafrok sprawic ale niemam pojecia jaki moze cos polecicie????

Ja np . nie rozumie co w tym jest śmiesznego:sorry:? obrazek na koszuli w której się rodzi:sorry:?
Widać już nie mają ludzie z czego się śmiać.( z reszta szpital to szpital a nie pokaz mody)

Ja nie mam jeszcze żadnej zabawki dla dzidzi.Chce kupić takiego szmacianego misia do przytulania no i chyba jakąś grzechotkę a tak to karuzele do łóżeczka no i misia z bijącym serduszkiem i to będzie chyba na tyle...

ja narazie mam kupiona 1 koszule i to za 20 zł 100 % bawelny niby .....i tez z jakims misiem na dole ale szczerze to mam to gdzies co tam narysowane . moze bede w niej tylko na poczatku spala zeby te krocze wietrzyc ale tak to zapewne wyladuje w szafie ...bo wole zwykle pizamki . a nie strace 50 zł czy wiecej na koszule której potem nie załoze juz wiecej.. a takie niestety sa ceny tych bez misi :confused2: moja koleznka lezała w szpitalnej kóra moze faktycznie nie była za długa i jakas super ale juz w ogole olewała sprawe bo byla tak zmeczona po porodzie wiec mysle ze nikt nie bedzie sie z nikogo nasmiewał z powodu pizamy . kazdy zaklada to co lubi i to na co go stac ;-)

przeczytalam gdzies-kiedys relacje z porodu, ze dziewczyna pojechala niespakowana do szpitala (wzielo ja nagle z zaskoczenia) i... rodzila NAGO. To jest dopiero hard core :szok: Ale podobno bylo jej i tak wszystko jedno ;-)

Czy dziecko moze dotykac karuzeli czy lepiej zeby sie tylko na nia patrzylo? Tak sie zastanawiam, bo od tego zalezy z jakiego materialu by byla. Jak dotykowa to plusz chyba najprzyjemniejszy? A jak "wizualna" to wszystko jedno. Tyyyyyyle tego jest na rynku, ze jestem jak ta oslina posrod jadla ;-)

reklama
Mi się podobają beże:) Ostatnio mam jakąś fazę na beż. Nawet sobie wszystko beżowe kupuję...
Ale myślę, że ten żółty też mógłby być:) taki cieplutki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry