• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
IMG_0528.jpgIMG_0526.jpgU nas do porodu dostane szpitalna koszule,a po porodzie mam 2 jedna zolta w malutkie kropeczki,a druga w paski rozowo biala:tak:Ja nie spie w koszulach:no:
Dzis przelozylam ubranka Franka do szafy,nie mam jeszcze ich popranych:tak:I jeszcze ubranko na wyjscie jak bedzie zimno to body z dlugim pod to i rajstopki lub spiochy a jak bedzie cieplo body z krodkim i skarpetki:tak:

pieszczoszka ten sprzedawca od koszuli co wkleiłaś ma jeszcze takie koszulki XL (42) Kopertowa koszulka do karmienia, porodu! (2235166102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba zamówię u niego bo jedną chciałam na poród ta tańszą wy już dziewczyny spakowane a ja nawet nie mam rzeczy dla siebie tylko dla maluszka odłożone na półeczce czekają wrazie czego a już nie mówię o tym ze połowy rzeczy dla maluszka mi jeszcze brakuje trzeba się wziąść ostro do zakupów.

hmm, ja to sobie wyobrazam, ze taka karuzela to mialoby byc zajecie dla malucha kiedy nie spi a nie do usypiania:-) Ale elektronicznych zabawek troche sie boje, wlasnie zeby nie bylo za duzo bodzcow na raz. Kiedys chyba tez sie cos zawieszalo dzieciom nad lozeczkiem - sklecone wlasnorecznie ale sens byl taki, zeby dziecko sie choc chwile czyms zajelo a nie plakalo z nudow. Wiem, ze zawsze mozna karuzele kupic, zamontowac, wymontowac. Ja po prostu sama na razie nie wiem, czego chce i tak sonduje, co warto i na co zwrocic uwage :-)

Po malu wpadam w panike, czy zdaze ze wszytkim. Ale torby do szpitala spakowac sie boje. Po dwoch pobytach w szpitalu jakas przesadna sie w ciazy zrobilam ;-)

reklama
Ale macie problemy z tymi koszulami;-) ja w ogole sie nie przejmuje w czym bede w szpitalu spac, naprawde. Jak bede sie pakowac to cos z szafy wybiore i tyle, po co specjalnie kupowac cos na 3 dni szpitala? Czy nawet 1 dzien?
Do porodu pewnie nic brac nie musze, bo znowu bede rodzila w tym co przyjde a na pozniej wezme koszulke mm i spodnie od pidzamy i starczy.

Kugela dawniej tylko nago sie rodzilo i nikt sie nie przejmowal ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry