• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A my jak narazie tylko lozeczko rozlozone bez materaca nawet i poscieli i przewijak z wnienka reszta wszystko idzie z polski bedzie tu na poniedzialek nie moge sie doczekac :tak: a takto mamy ciuszki i kosmetyki pampersy wiec juz chyba wszystko, wozek tez zamowiony zdecydowalismy sie na taki po miesiacach jezdzenia po sklepach Wózki dziecięce i foteliki samochodowe - sklep Warszawa - Jane Trider + gondola Transporter + fotelik 2011

:tak:
Ten dół to z plastiku jest? Nie boisz się co będzie jak ten plastik się w upały nagrzeje? Mnie się ta pierwsza wersja kolorystyczna najbardziej podoba, chociaż ciemna jest. Którą wybraliście?

Kilolek super wozek widzialam go tu w Polskiej hurtowni i prawie kupilam ale wlasnie dlatego ze zdecydowalismy sie za pozno na kupno wozka nie moglam sobe pozwolic na czekanie przynajmniej 6 tyg na realizacje ://
Elvie, Pieszczoszka zdecydowalismy sie wlasnie na ten pierwszy kolor ze wzgledu na ta bordowa rame na zywo wyglada jak taki bordowy lakier do paznokci :PPP a ten dol nie jest chyba plastikowy, kurcze nie pamietam bo jjuz chwile minelo jak go ogladalismy, a ten zamowiony jeszcze nie przyszedl ale jestem pewna, ze rama jest aluminiowa a ten plastik to tylko jest na tym alumaninium jako taka nakladka na nozki nawet mnie nie strasz bo go odesle ;pp

Edit:
Hmm na tej stronce pisze, ze aluminiowo anodowe podwozie? co to jest anodowe ;pppp

kilolciu widziałam ten wózek na żywo !!! Rewelacyjny !!! nawet jego chciałam jako pierwszego kupić ale niestety dla mnie byl jakis za niski i pani odradziła mi go bo powiedziała ,ze przy moim wzroście 175cm to mi będzie nie wygodnie go prowadzić wiec zdecydowałam sie po prostu na wyższy model .

Ja dzisiaj tez wreszcie widziłam go po raz pierwszy na zywo jak wyszłam ze szpitala, widac to był znak :-) wychhodze a pod szpitalem moj wozek :-)

Natalka - aluminium jest anodowane czyli dodatkowo wzmocnione, Metale.pl - O metalach - Anodowanie Aluminium generalnie jest lekkie i miękkie, więc to anodowanie je wzmacnia. Nagrzane aluminium czy plastik.. hmm.. sorry, ale nie przemawia do mnie za cholerę taki wózek:no:

Jeśli chodzi o wózki to pamiętajcie, by się spacerówki do pozycji płaskiej zupełnie rozkładały, to jest ważne:tak: W naszym x-lander xt mała się wiecznie zsuwała, szczególnie jak mniejsza była i te pasy jakieś takie niewygodne tam były, dlatego po miesiącu wymieniliśmy go na maclarena xlr i to jest strzał w 10. Poza tym ten nasz maclaren np. w Anglii jest używany już od pierwszych dni życia, m.in. dlatego, że się na płasko rozkłada. Kolejnym plusem jest to, że maclaren ma dożywotnią gwarancję i mam pewność, że go później sprzedam w super cenie, a jak się coś taniego kupi to później opchnąć ciężko i w konsekwencji użytkowanie maclarena wychodzi taniej niż innych wózków.

Natalka - aluminium jest anodowane czyli dodatkowo wzmocnione, Metale.pl - O metalach - Anodowanie Aluminium generalnie jest lekkie i miękkie, więc to anodowanie je wzmacnia. Nagrzane aluminium czy plastik.. hmm.. sorry, ale nie przemawia do mnie za cholerę taki wózek:no:

Jeśli chodzi o wózki to pamiętajcie, by się spacerówki do pozycji płaskiej zupełnie rozkładały, to jest ważne:tak: W naszym x-lander xt mała się wiecznie zsuwała, szczególnie jak mniejsza była i te pasy jakieś takie niewygodne tam były, dlatego po miesiącu wymieniliśmy go na maclarena xlr i to jest strzał w 10. Poza tym ten nasz maclaren np. w Anglii jest używany już od pierwszych dni życia, m.in. dlatego, że się na płasko rozkłada. Kolejnym plusem jest to, że maclaren ma dożywotnią gwarancję i mam pewność, że go później sprzedam w super cenie, a jak się coś taniego kupi to później opchnąć ciężko i w konsekwencji użytkowanie maclarena wychodzi taniej niż innych wózków.
Aaaa dzieki za wyjasnienie ;ppp a jesli chodzi o aluminium to wszystkie wozki maja aluminiowe ramy chyba? wiec kazdy sie tak nagrzeje pozatym mialam wozek Jane z Oskarem tylo starszy model i go uwielbialam nigdy mnie nie zawiodl tez trzykolowy i w sumie troche podobny bardzo lekki i skretny a na tym mi zalezy, zreszta nie przekonam sie dopoki sama nie wyprobuje, w sklepie wydawal sie ok mam nadzieje ze sie sprawdzi zreszta komentare o nim same dobre slyszalam :tak: a maclareny sa super ale to jako kolejny wozek wybierzemy bo nie widze w nim noworodka a w foteliku tez podobnmo niezdrowo wozic caly czas i badz ti czlowieku madry :)

reklama
Kilolek suuuper że wózio będzie na poniedziałek!!! :-) Cieszę się razem z Tobą!!! :tak::-)

Natalkaa jak to mówią o gustach się nie dyskutuje :-D byle by dzidzi było wygodnie i mama była zadowolona :-)

mnie na pewno nie stać by było na taki wydatek :no: i fura nie w moim typie ale oby wam się sprawdził :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry