• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Andav - ja go nie mam, ale bym chciała mieć - podoba mi się bardziej od parasolki. Parasolka bardzo nieporęczna i roztrąca przechodniów:))))
No wlasnie tym samym sie kieruje.... i cenowo bardziej sie oplaca...na przyklad parasolka oryginalna do mojego wozka kosztuje 40 euro:szok::szok: a taki zagielek okolo 10 wiec roznica znaczna- pytanie tylko czy bedzie pasowal na moj wozek?

reklama
Mi też się te żalgielki podobają, ale w sklepach w okolicy ich nie widziałam, więc póki co ratujemy się tetrą powieszoną na budce. A co do koloru, to nie bierz limonkowego, mamy w tym kolorze wózek i wszystkie muchy nasze :baffled:

andav - zagielek w drogerii DM kosztuje jakies 3 czy 5 euro (nie pamietam juz) i nam sie swietnie sprawdza :-D Odradzam ciemno granatowe bo przyciagaja slonce i nagrzewaja wozek ale ten kremowy jest super :happy2: Parasolki po ok. 15 euro sa w REALu, BabyRus czy Baby for One (i pewnie wielu innych ale my mamy te sklepy w okolicy). Parasolke odradzam bo jest duza - my mamy i ani razu nie uzylismy a zagielek swietna sprawa, lepsza niz pielucha, jezeli slonce swieci z boku (pielucha daje cos jak swieci slonce proste w bude wozka) - takie sa przynajmniej nasze doswiadczenia :-)

Oooo dzieki kugela- dobrze wiedziec- to ta juz na pewno kupie taki zagielek i kolor jakis jasny...niestety popelnilam blad kupujac czarny wozek i przy zagielku tego nie powtorze.....pieluszka mi sie nie sprawdza tak do konca- nie ochrania nozek i brzuszka i kazdy wiekszy wiaterek mi ja zrzuca :-(

Moje dziecię mamie nie ułatwia - maty mamy dwie - gardzi, leżaczek z wibracjami - gardzi, smoczek - gardzi, kolanka u mamusi - pełnia szczęścia:)))

Jedno co lubi to bujenie w foteliku albo w leżaczku - ale do tego trzeba być w pobliżu, więc i tak nie mam wolnego czasu na inne zajęcia... Dziś ide do Smyka (mam kartę podarunkową) po karuzele jakąś - ciekawe czy też wzgardzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry