• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

bea tak sa niebezpieczne bo niby uciniaja dzieciom palce podczas skladania wozka.. jesli wlozysz reke dziecka w jakikolwiek wozek podczas skladania i rozkladania to zapewniam ze kazdy wozek utnie palce a nawet reke.
Bylo to 2 lata temu glosne i zaraz zostalo wysmiane i obalone wiec nie wierz w *******y.

Nawet jak ja wloze palce w mojego Quinny podczas rozkladania to robie sobie krzywde (zreszta nie raz przygniotlo mi palca)....Mac rozklada sie i zklada jak kazda inna parasolka, wiec kazda inna moze obciac palce.

Ostatnio w DDTVN polecami Maclareny i mowili nawet o tej sprawie-artykule w necie dokladnie, wiec kolejny glupi artykul narobil burdelu.

NIGDY tez nie mialy byc wycofane bo zostaly okrzykniete najlepsza firma wozkow i co najwazniejsze, NIKT kto kupil jakikolwiek model nie zalowal a kazdy chwali pod niebiosa!

reklama
w niedalekiej przyszłości planuje zmienic nosidełko-fotelik na fotelik samochodowy, własnie na allegro przegladałam i zastanawialam sie nad przedzialem wagowym 0-18kg, co wy na to? jakie foteliki wy byscie poleciły badź kupiły dla waszych pociech?

Ollena a co to za atak furii w obronie wozka? :szok::-D Na pewno nie okrzyknieto MacLarrenow najlepsza firma. Przegladalam rankingi wozkow i nigdzie ich tam nie widzialam - to po pierwsze. Po drugie ja sobie swoim wozkiem palcow uciac bym nie mogla, chocbym spuchla - wiec nie kazdy wozek jest obciazony takim defektem. Chcesz sobie jezdzic MacLarrenem - prosze bardzo. Bea nie chce - to nie jezdzi. Ale nie napadaj dziewczyny za to ze dzieli sie na forum swoimi zdaniem :sorry2:

kugela dziekuje, ale nie musialas, ja tam sie nie przejelam wcale;-)

Olissia,
my mamy podobny jak pieszczoszka pokazala dla Ameli, ale nie od 9-18kg, tylko one sa od 0-18, w sumie niewiem czemu od 0 bo niemowlaka bym w niego nie wlozyla:sorry2:, kupilam Alce taki bo ona czesto spi w samochodzie a one maja regulowane oparcie, wiec zawsze jak zasypia to robie na pol lezaco:)...

Ostatnia edycja:
kugela, jaki ton? ja napisalam jaka prawda jest i chcialam kolezanke z bledu wyprowadzic, tyle. Nikogo nikt nie zmusi do kupna przeciez.
A Mac nie ma w rankingu bo w rangingu sa wozki wielofunkcyjne czyli 2w1, 3 w 1 itd.

Znajoma a dokladnie zona mojego ex, tez mi takie cos o Mac kiedys napisala, wytlumaczylam jej tak samo jak tu Wam i teraz przyleciala z US na wakacje do PL w Maclarenie wlasnie, tzn nie ona tylko jej syn;)

Ataku tu nie widzialam na nikogo..

Ollena -dla mnie Mac ma za małe kółka i na teren gdzie ja miaszkam ,absolutnie się nie nadaje :no:
ja mam foteliki i to nadmiar ,więc kupować nie będę.
Mam GRACO 9 -36 po kubusiu i chyba do tego od razu małą przełożę.
Byłam bardzo z niego zadowolona ,więc nie widzę powodu by zmieniać.
Pozostałe po prostu będą rezerwowe tzn 1 będzie jeździł w aucie tatusia ;-):-D:-D

reklama
ja mam spacerówkę po Bartim, jestem zadowolona - lekka (nawet z dzieckiem), zwrotna, ładna:) jedyna jej wada to dość ciężko mam z nią na śniegu i piasku, ale do tego potrzebne by były po prostu duże kółka. nie zmienię jej, bo w ziemie planuję śmigać w gondoli (nawet jak wyciągnę wkładkę/gondolę to będzie miejsce). owszem, jest wielką bombą, ale dobrze zabudowana, kilkoma warstwami, które można ściagać, nie przepuszcza wiatru nigdzie z boku i ma dobrą osłonkę na nogi (nasza spacerówka też ma, ale sięga dziecku jedynie do pasa, a starszemu się nie założy, bo za długie nogi;p
DSC00116.jpgDSC00109.jpg100_2327.jpg
a, 3lata temu kiedy stała się modna (przynajmniej u nas) to kosztowała nas tylko 270zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry