• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja kombinezon mam, śpiworek też posiadam (młody w nim śpi aktualnie :-D) tylko cholera - nie da się go przypiąć do wózka :baffled: on jest świetny do gondoli, ale nie do spacerówki... Co prawda spacerówka ma w sobie jakiś tam śpiworek, ale nie sądzę, aby dał radę w większy mróz, jak trzeba będzie wyjść :baffled::baffled: no to kolejny wydatek przed nami :-p

uuuu szkoda ze mam tak daleko do biedronki :-(

dziewczyny dla mnie 75 euro to tez duzo- no ale nie przesadzajmy mozna kupic taniej- te co pieszczoszka pokazywala byly moim zdaniem tanie i wygladaly ok- poza tym dziewczyny popatrzcie na tablice na allegro- czasem ludzie sprzedawaja cos fajnego za male pieniadze- a jak w poblizu to i zajechac mozna i przymierzyc- u nas w de tez jest taka tablica na ebay- wiecie ile juz rzeczy z niej kupilam dla malego? a przewaznie jest tak ze jedziesz po jedno a ludzie wyciagaja jeszcze jakies zabawki, ksiazeczki byleby sie pozbyc- a moim zdaniem zabawki i ksiazeczki to tylko albo najczesciej bede kupowala uzywane- bo wole wiecej i tez fajnych a nawet firmowych niz jedno jakies wypasione.

anik a nie można założyć go na oparcie od spacerówki?
Zwykle w śpiworkach ,których nie można przypiąć to właśnie jest możliwość założenia na oparcie.popatrz ,a może akurat?

Spiworek mam w Maclarenie, wiec nie trzeba mi, ale w sumie do Quinnego by sie przydal. Ale nie bede wybrzydzac, bedziemy w Macu w zimie jezdzic.
Kombinezonu nie mam jeszcze, w PL mam spodnie z kurtka wiec jak polecimy to sie przyda a wczoraj upatrzylam ten kombinezon, super jest! Oldnavy.com | Old Navy

Tylko mam problem doradzcie mi..
6-12 miesiecy jest na 66-74 cm a Mia ma teraz 66cm. 12-18 m jest 74-79cm i troche mi sie nie chce w to wierzyc... bo ogolnie Old Navy ma zawyzona numeracje wiec chyba te wymiary nie moa dotyczyc tego kombinezonu:/

Ostatnia edycja:
Podziwiam Wasza wiare w polska zime;) Jak wykraczecie to bede z kasa mocno do tylu, bo bedę jednak musiala opony zimowe kupic - trzasnela mi jedna wiosna wiec dwie musze kupic. Fajnie teraz mi sie pisze - mlody wczoraj wydrapał mi prawego alta, jak go dopuscilam do lapka i muszę go mocno wciskac, żeby zadzialal - stąd nagminny brak polskich znaków;)

Mlody wyszykowany, ja tez - o tyle o ile - idziemy zobaczyc te cuda w Biedronce, a po południu pojade juz sama do carrefoura po pieluchy - ale bedzie wydarzenie - ja, sama, w sklepie...

reklama
Bylam, naklejki nabylam - wzielam takie 6 zwierzatek w ramkach. O ile do niedawna zazdrościlam mamom dziewczynek, że macie wiekszy wybor wszystkiego, to teraz odwołuje. Wścieku oczu można dostać od tego różu - wszystko różowe - jak Wy z tym dajecie sobie rade? Ja wymieklam jak tylko oglądalam te wszystkie księżniczki, gwiazdki i kucyki - wszystko różowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry