azula
Fanka BB :)
Jestem po biedronce zostały 3 wzory i jakoś do niczego mi nie pasowały ale za to kupiłam szal dla siebi położyłam go w wózku przy Amelce i co
oddać nie chciała miły i mięciutki niecałe 12 pln.Flaurka a kto każe kupować różowe?Ja mam sporo w innych kolorkach np kombinezon czerwony w kropy z Minnie drugi fioletowy ,a trzeci dostałam biały.Sukienki i jensowe i niebieskie i zielone.Fajnie mieć córcię (mówi mama która wychowała dwóch chłopaków
)Ale pierwszy synuś to też radocha jak się lubi spidermenyy ,świetlne miecze i resoraki:-)
oddać nie chciała miły i mięciutki niecałe 12 pln.Flaurka a kto każe kupować różowe?Ja mam sporo w innych kolorkach np kombinezon czerwony w kropy z Minnie drugi fioletowy ,a trzeci dostałam biały.Sukienki i jensowe i niebieskie i zielone.Fajnie mieć córcię (mówi mama która wychowała dwóch chłopaków
)Ale pierwszy synuś to też radocha jak się lubi spidermenyy ,świetlne miecze i resoraki:-)
Ostatnia edycja:
My przeciez tez bylysmy dziewczynkami i za naszych czasow nie wszystko bylo rozowe
Ale my to pikus: pomysl jaki problem w znalezieniu sensownej zony beda mieli nasi synowie, jak cale pokolenie wychowane na kiczowate pseudoksiezniczki
Trudno bedzie o jakies sensowne babki
.