• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Jestem po biedronce zostały 3 wzory i jakoś do niczego mi nie pasowały ale za to kupiłam szal dla siebi położyłam go w wózku przy Amelce i co:szok: oddać nie chciała miły i mięciutki niecałe 12 pln.Flaurka a kto każe kupować różowe?Ja mam sporo w innych kolorkach np kombinezon czerwony w kropy z Minnie drugi fioletowy ,a trzeci dostałam biały.Sukienki i jensowe i niebieskie i zielone.Fajnie mieć córcię (mówi mama która wychowała dwóch chłopaków:tak:)Ale pierwszy synuś to też radocha jak się lubi spidermenyy ,świetlne miecze i resoraki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Flaurka - bo to jakas taka chora moda :no: My przeciez tez bylysmy dziewczynkami i za naszych czasow nie wszystko bylo rozowe :tak: Moj pokoj byl na przyklad na zielono, bo to byl moj ulubiony kolor w dziecinstwie :-) Ja bym dziewczynki tez nie wychowywala na rozowo. Cos tam moze byc w rozu ale nie wszystko :crazy: Ale my to pikus: pomysl jaki problem w znalezieniu sensownej zony beda mieli nasi synowie, jak cale pokolenie wychowane na kiczowate pseudoksiezniczki :wściekła/y:Trudno bedzie o jakies sensowne babki :no:

Azula - ja jestem elektronikiem i informatykiem - w wolnych chwilach gram na kompie i czytam fantazy - biedna bylaby coreczka przeze mnie chowana - jedno jest pewne - nie byloby rozu:) Nie dostalaby lalki Barbie zanim nie zdalaby testu z chodzenia po drzewie;) Wlaśnie niedawno sie dowiedzialam, ze z tego rożu sie wyrasta gdzies w szkole podstawowej, gdy Hello Kitty zmienia barwe z różowej na czarną - a więc tylko jakies 6 lat rożu...

Leszka corka jest CALA rozowa - kupilismy jej troche ciuchow w innych barwach i czasem przebieramy, bo jak ją matka w ten roż wsadza to aż zęby bolą. Idziemy z nia na lody, Leszek kupuje, pyta sie nas jakie lody chcemy, mloda odpowiada: rożowe!!!

Flaurka ja też chrpagan byłam ,bardziej chłopak niż dziewczynka .Myślę,że teraz synuś OK ale jakby Ci się córcia trafiła za jakiś czas to i kucyki i lalunie by były ,a różowy też ładny kolor byle nie za dużo byle nie za często.Nie żałuj mam dziewuszek bo mamy o kilka kolorków więcej do wykorzystania i wcale nie żałujemy:-):tak::-D.

Ależ ja nie mamy dziewuszek za ten roz potepiam, tylko producentow, zerujących na tym, że male dziewczynki glupiej a przy rożu - nie ważne co, byle rozowe było - wszystko - gazety dla dziewczynek, ubranka, przybory toaletowe - ludzie - ja widzialam ostatnio rożowy papier toaletowy z Hello Kitty - no czy ja naprawdę musze myslec, że to jest normalne i zdrowe?

ja sie pytalam kiedys takich rozowych mam co to jest hello kity (bo nie wiem po dzis dzien) i one nie wiedzialy ale kupowac na tony kicz kupowaly :no: Ja nie jestem taka optymistyczna Flaurka, bo "czym skorupka za mlodu nasiaknie..." Tak samo nie jestem za tym, zeby na mojego syna mowic "ksiaze" (taka moda, przynajmniej w DE :wściekła/y:) - ja nie chce ksieciunia tylko fajnego faceta :tak:

reklama
ja tez dotarłam do biedronki, wybor byl ogromny bo nie moglam sie zdecydowac ktore wybrac i zastanawialam sie nad dwoma, ale w koncu wybralam takie
SL386229.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry