Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
). Po trzecie jestem ostatnim czlowiekiem na ziemii ktory bezmyslnie i bezrefleksyjnie wierzy lekarzom. Szczepilas swoje dzieci? Ja nie. Dajesz im poslusznie witamine D przez cale lato? Ja nie. Uzywasz kremow z filtrem? Ja nie. Wiec kto tu wierzy z automatu? ;-)Po czwarte zas i najwazniejsze w tej historii nasz dziec wazy aktualnie prawie 8,5kg i ja widze, ze jeszcze ciut ciut i sie w foteliku nie zmiesci (a mamy podobno jeden z wiekszych na tutejszym rynku
), ja i bez lekarza widze, ze jest przyciasno. Lekarka mi tylko potwierdzila, ze to sie zdarza nagmiennie, ze 9kg dzieci maja ciasno w 12kg nosidelkach, co mi dalo te informacje, ze nie jestesmy wyjatkiem a raczej regula. No i poradzila szukac fotelikow z regulowanym oparciem, jezeli dziecko wyrosnie szybciej z fotelika 0-12 a bedzie za male (nie umie stabilnie siedziec) na klasyczny fotelik 9-36. Mnie sie wydaje to logiczne. Ty masz pelne prawo miec zupelnie inne zdanie
(tylko mnie wkurzylas zdziebko z tym, ze ja tak zawierzam bezpodstawnie byle komu
)