• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no ja mam niedobre doswiadczenia z akrylowymi swetrami (wlasnymi) - pocilam sie jak prosie juz po godzinie (choc ja z tych niepotliwych, nawet w saunie) a po pierwszym praniu byly juz cale w bobach :wściekła/y: Ladnie wygladaly, mile w dotyku ale nosic to sie tego nie dalo i od tej pory omijam szerokim lukiem. Mam nadzieje, ze te Wasze ciuszki okaza sie lepsze :-)

reklama
Nasz dzisiejszy zakup. Prezent od dziadków na pół roczku.

Załączniki

• millyMIRTeddy.jpg
    millyMIRTeddy.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 70
Czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat elektrycznych aspiratorow do noska.Moja Lula ma 3 raz katar w przeciagu 2 m-cy.Mamy taki klasyczny odciagacz do nosa typu frida.Moja mala ma juz awersje na sam widok glutowniczki.Chcialam przyspieszyc cala akcje odciagania glutkow i zakupic cos elektrycznego.Na allego widzialam juz takie za 50 pare zl.

reklama
Z racji tego, że gdzieś za miesiąc wprowadzimy się w końcu na górę i dzieciaczki przestaną spać z nami, chciałam się zaopatrzyć w elektroniczną nianię. Pewnie niejedna z Was korzysta.Jaką warto kupić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry