elcia12
Grudniowa mama Oliwii
oooo wypisz wymaluj cała prawda o Klaudii..a juz myslalam ze jestem z tym sama......To i ja dołącze do grona mam narzekajacych na ubieranie swoich dziecimój to jak tylko poczuje ze ma cos przez szyje przekladane i rekawki naciagane to ryk i wycie
ja tez wpierw siebie ubieram a na koncu dziecko dokladnie robie tak samo Olisiaa jak mamy gdzies wyjsc...a jestem przy tym tak upocona ze szok
i u nas czy to po kąpieli czy rano jest przebierany ...nie podoba mu sie i juz ..spodnie jeszcze pół biedy..ale to co ma rękawki to poprostu tak jakby co najmniej go parzylo
a przez ok 3 m-ce bylo wszystko dobrze........... .
rękawom mówi nieeeee
mój to jak tylko poczuje ze ma cos przez szyje przekladane i rekawki naciagane to ryk i wycie
ja tez wpierw siebie ubieram a na koncu dziecko dokladnie robie tak samo Olisiaa jak mamy gdzies wyjsc...a jestem przy tym tak upocona ze szok
i u nas czy to po kąpieli czy rano jest przebierany ...nie podoba mu sie i juz ..spodnie jeszcze pół biedy..ale to co ma rękawki to poprostu tak jakby co najmniej go parzylo 

) ale powiem szczerze ze z tej fridy jestem zadowolona- teraz jak mlody przeziebiony to codziennie mu z tego nosa cos wysysam