• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Tak rękawki są be wielkie be.Odkryłam ,że da się ubrać bez buczenia jak małą położę na brzuchu albo jak ją posadzę na ten czas.Co prawda trzeba podtrzymywać ale idzie to błyskawicznie i bez wrzasków.Co do ubierania to małą ubieram pierwszą potem siebie też wprawnie i wychodzimy .

reklama
Ja tez ubieram i szykuje sie pierwsza i mlody ubrany nie poci sie w domu. Leszek nie jest juz tak wspanialomyslny i potrafi po ubraniu Hubiego przypomniec sobie, ze musi cos w kompie sprawdzic:wściekła/y:

Jak moj mlody protestuje przeciwko ubieraniu, to ja cmokam i mu przechodzi, mysli, ze sie bawimy:)) O dziwo - nie marudzi nigdy Leszkowi - boi sie go, czy co?:)

melduje sie pochwalic, ze kupilismy kolejne dwa kombinezony: 80 i 86/92 :-D (Oli zaczyna wchodzic w 80tke a ten wiekszy na wszelki wypadek, np. gdyby trzeba bylo super duzo warstw nalozyc pod spod :-p) - zima nam nie straszna :-D Ten 80tka ma stopki (nie widzialam kombinezonikow do tego rozmiaru bez :szok: i jak widze slusznie, bo z bucikami w tym wieku tylko klopot :baffled:), ten wiekszy juz bez stopek, bo i dzieci na ogol chca juz wtedy same biegac :tak:

Ja mam dla Mikołaja 74 z odpinanymi stópkami:) Muszę go porzymierzyć mu jak wstanie, bo może za mały... W kurteczce chodzi 86 i w sumie tylko ociupinkę za duża:) Ale kurtka to kurtka- dłuższa może być i krótsza- ciężko stwierdzić:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry