Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładanie, zgadzam się w 100%No ok zainwestować można ale prawie 4 tys? to niezła inwestycja .. ja bym musiała wtedy chyba zainwestowac w pożyczke hehe ... moim zdaniem 4 tys za wozek to wielka przesada. Ja kupie tańszy i napewno nie będzie wiele gorszy niż ten bardzo drogi.. pozatym jak ktoś ma duzo pieniedzy to niech inwestuje nawet 5 tysiecy i wiecej na sam wozek....
nie dziwię się, ze mas ztakie wrażenie, bo aj tez takie odniosłam ale nie przejmuj się ja za swój pierwszy wózek zapłaciłam 200zł z przesyłką i to jeszcze z dopłatą za ekstra czyli pompowane koła i byłam bardzo zadowolona, mam go do dziś i wcale nie uważam się za gorsza matkę, bo nie wydałam jednego zera więcej. Nie wózek a matka są w życiu dziecka najwazniejsze.No tak ale po niektorych wypowiedziach widze,ze skoro kupie wózek za 700zł to moje dziecko bedzie jezdzilo w złomie który sie rozpadnie.. Bo niektorzy widze twierdza,że jak wozek tanszy to odrazu badziewie jakieś i pewnie jestem okropna matka bo kupie dziecku tanszy wozek...
nie, mój 2 latek nie lubi, chodiz na piehcote nawet 7 km i mocno się gniewa jak go zmuszam do wózka. A do marketu z dziećmi wchodze bardzo rzadko i tylko raniutko jak nie ma ludzi, na bardzo szybkie zakupy jeśli sa konieczne.dorka ten Graco to ten sam typ co ja mialam Chicco. Jako, ze dla nowordoka i malego niemowlaka sie sprawdzil to pozniej jako spacerowka, dla siedzacego dziecka juz absolutnie bo ma waskie siedzisko i oparcie. Zreszta to, ze jest waski widac na zdjeciu. Czy twardy? nie raczej, moj lezal w nim w rozku lub na rozku i to zima byla, gondoli nie mielismy. Wtedy mial duzo miejsca, ale jak mowie od 6 miesiaca juz mu bylo ciasno.
Poza tym te wozki nie sa zbyt dobrej jakosci, kolezance odpadlo kolko, naprawila, znowu odpadlo i w koncu go wywalila. Moj sie trzymal ale krotko uzywalam wiec nie wiem. Jedyny plus to wielki kosz na zakupy.
Nie wszystkie dzieci lubia jezdzic do 3 r.z. w wozku? Moj lubi, a jak nie chce akurat to mu tlumacze, ze w sklepie jest za duzo ludzi zeby szedl sam i uciekal, ze ja nie bede sie z nim uzerala itp.
zalezy od modelu, niektóre gondole mają podnoszone oparcie. Wsyztskich modeli nie znam ale na tewno jest tak w chicco enjoy trawel, w niektórych tako, emjotach... na penwo znajdzie się więcejFlaurka gondola to jest buda poprostu, dziecko w tym lezy na plasko i nie ma opcji podniesienia oparcia. W samej spacerowce tez dziecko moze lezec od malutkiego ale nie podnosisz oparcia do siedzenia tylko dziecko lezy na plasko. Gondola moze byc na lato, nie bedziesz jej zapinala tylko dziecko bedzie lezalo odkryte
A spacerowke bez godnoli masz wyzej, to Graco wlasnie.
A Ty zastanow sie i wybadaj tamten wozek zanim urodzisz zebys pozniej nie klnela na spacerach...
a widziałaś wózio teutonia ellegance? Na Bobowózkach jest do obejrzenia. Cudna i bardzo chciałam kupić, ale ostatecznie się okazało, że mam retro a spacerówkę kupiliśmy z polecenia maclarena xlr. Jakbym była bez wózków to tylko teutonię ellegance bym brała;-)