Ja listy nie robie, ale odwolam sie do Twojej pieszczoszko.
- 2 koszule ciążowe -nie potrzebuje, spie w majtkach i zwyklych koszulkach
-2 biustonosze do karmienia -nie kupuje dopoki nie przekonam sie ze wyjdzie mi karmienie i kazdemu to radze
-majtki jedno razowe do szpitala i bawełniane - na po porodzie TYLKO i wylacznie podpaski cienkie Always ze skrzydelkami (te duze)
-laktator -tez nie kupuje, bo to wyrzucenie pieniedzy w bloto jesli nie bedziesz karmic
-kocyk dla dziecka do wozka,fotelika - mam 2 cieniutenkie kocyki bawelniane w sam raz na lato
-rożek usztywniany
-pampersy
-chusteczki nawilżone(oliwki ,puder,waciki itp)
-maść linomag -do czego to?
-smoczki
-sudocrem
-obcinaczka do paznokci -male nozyczki do paznokci ktorych my uzywamy sa najlepsze
-butelki
-wanienka -bede kapac w duzej wannie od razu, wanienka na nic nam sie nie przydala przy Patryku
-przewijak -przewijalam na lozku, najwygodniej
-łóżeczko
-wózek
-fotelik samoch.
-ubranka
-lezaczek
-pozytywka na lozeczko
-proszek do prania dla dzieci
Duuuzo pieluch tetrowych!!! bez tego ani rusz!!!
- 2 koszule ciążowe -nie potrzebuje, spie w majtkach i zwyklych koszulkach
-2 biustonosze do karmienia -nie kupuje dopoki nie przekonam sie ze wyjdzie mi karmienie i kazdemu to radze
-majtki jedno razowe do szpitala i bawełniane - na po porodzie TYLKO i wylacznie podpaski cienkie Always ze skrzydelkami (te duze)
-laktator -tez nie kupuje, bo to wyrzucenie pieniedzy w bloto jesli nie bedziesz karmic
-kocyk dla dziecka do wozka,fotelika - mam 2 cieniutenkie kocyki bawelniane w sam raz na lato
-rożek usztywniany
-pampersy
-chusteczki nawilżone(oliwki ,puder,waciki itp)
-maść linomag -do czego to?
-smoczki
-sudocrem
-obcinaczka do paznokci -male nozyczki do paznokci ktorych my uzywamy sa najlepsze
-butelki
-wanienka -bede kapac w duzej wannie od razu, wanienka na nic nam sie nie przydala przy Patryku
-przewijak -przewijalam na lozku, najwygodniej
-łóżeczko
-wózek
-fotelik samoch.
-ubranka
-lezaczek
-pozytywka na lozeczko
-proszek do prania dla dzieci
Duuuzo pieluch tetrowych!!! bez tego ani rusz!!!
no ja bym musiała paczkę na raz wkłądać. Podpaski po pordodzie nie moga mieć tej sztucznej powloki co to tak cudownie smrodki wchłania a nie wiem jak sie nazywa, wyłacznie naturalna bawełna. Najlepsze sa podkąłdy bela