dorka ten Graco to ten sam typ co ja mialam Chicco. Jako, ze dla nowordoka i malego niemowlaka sie sprawdzil to pozniej jako spacerowka, dla siedzacego dziecka juz absolutnie bo ma waskie siedzisko i oparcie. Zreszta to, ze jest waski widac na zdjeciu. Czy twardy? nie raczej, moj lezal w nim w rozku lub na rozku i to zima byla, gondoli nie mielismy. Wtedy mial duzo miejsca, ale jak mowie od 6 miesiaca juz mu bylo ciasno.
Poza tym te wozki nie sa zbyt dobrej jakosci, kolezance odpadlo kolko, naprawila, znowu odpadlo i w koncu go wywalila. Moj sie trzymal ale krotko uzywalam wiec nie wiem. Jedyny plus to wielki kosz na zakupy.
Nie wszystkie dzieci lubia jezdzic do 3 r.z. w wozku? Moj lubi, a jak nie chce akurat to mu tlumacze, ze w sklepie jest za duzo ludzi zeby szedl sam i uciekal, ze ja nie bede sie z nim uzerala itp.
Poza tym te wozki nie sa zbyt dobrej jakosci, kolezance odpadlo kolko, naprawila, znowu odpadlo i w koncu go wywalila. Moj sie trzymal ale krotko uzywalam wiec nie wiem. Jedyny plus to wielki kosz na zakupy.
Nie wszystkie dzieci lubia jezdzic do 3 r.z. w wozku? Moj lubi, a jak nie chce akurat to mu tlumacze, ze w sklepie jest za duzo ludzi zeby szedl sam i uciekal, ze ja nie bede sie z nim uzerala itp.