• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja raczej otulacza kupowac nie będę. Moich chlopaków nawet rożki drazniły. Zawsze można otulić nawet ciasno kocykiem. więcej dzieci nie planuję, weć tym razem tylko niezbędne minimum.

Nad wózkiem się zastanawiam, będzie to albo ekjot albo tako, ze wskazaniem na pierwszy raczej.

Dzisiaj większosc dnia poświęciłam na sortownaie ubranek. Znisolam ze strychu 8 kartonów (mialam pomieszene rozmiary 56-68) i normalnie zalamana jestem, bo msze odkupić dosłownie wszystko. Co mnie podkusilo na letnie dziecko!? a tu w rozmiarze 14 welurowych pajaców (skąd to się wzięlo?????) a nic z krótkim rekawem
shocked.gif

pieszczoszka sliczne te buciczki. moze jak poznasz juz plec to takie zamowisz (oczywiscie w odpowiednim kolorze )i w ten sposob swojemu S oznajmnij plec?

kikolek ja tez mam duzo ubranek na jesien i zime a nie na lato ale coz jak juz sie 10 miesiecy o maluszka staralam to jak najabrdziej moze byc na wiosne:-)

pieszczoszka mysle ze 2 no gora 3 pary wystarcza, bo taki maluszek bardzo szybko rosnie a bucikow nie zmieniasz co przebieranie maluszka bo nie chodzi i nie ubrudzi bucikow. no chyba ze robia te budziki w roznych rozmiarach to wtedy do pol roku mozesz sobie pozamawiac.

pokazałam mojemu S te buciki na necie i zrobił dziwną mine :eek: chyba sie nie zna !!!!!

No masz racje nie ma co przesadzać z ilością......ja i tak chyba tez za duzo juz małych ubranek nakupiłam...

pieszczoszka wcale ci sie nie dziwie ze tak szalejesz z zakupami, to pierwsza ciaza i chcesz zeby malenstwo mialo wszystkiego duzo i jak najlepsze ale zobaczysz po urodzeniu malenstwa ze niektore z tych rzeczy sa niepraktyczna w uzytkowaniu,inne niewygodne dla malusza, a inne tylko ladne. niestety znam to po sobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry