• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
zastanawiam sie tylko czy rozek nie bedzie zbyt ciepły jak jak na wiosne, moze znajde jakis cienszy, po stasiu mam same bardzo cieple, urodził sie w koncu w listopadzie:)

zastanawiam sie głownie nad tym czy dziecku bedzie wygodnie lezec w tym otulaczku na boku, poniewaz w nim raczki sa sztywno przy ciele, ja bym w takiej pozycji na boku lezec nie chciała...

zastanawiam sie głownie nad tym czy dziecku bedzie wygodnie lezec w tym otulaczku na boku, poniewaz w nim raczki sa sztywno przy ciele, ja bym w takiej pozycji na boku lezec nie chciała...
Sama sobie odpowiedzialaś na swoje pytanie.
Dzieci lubią swobodę .
Te otulacze są dobre dla dzieci bardzo aktywnych ,takich które potrzebują ciasnego czegoś ,żeby sie wyciszyć...
Ja sobie swojego w czymś takim nie wyobrażam.
Dla mnie strata pieniędzy i kolejny hit modowy....

wiolka obie sukienki są fajne.
Tego nietoperza to mam tunikę i się super nosi ,wiec polecam.;-):-):-)

reklama
wiola, mi się podobają oba fasony. Sama mierzyłam taką, jak ta pierwsza, ale niestety wyglądałam dość nieciekawie. W końcu zdecydowałam się na bombkę, ale troszkę inną. Ta nietoperzowata też jest fajna. Mój R. mówi to samo, że zaraz nie będę się mieściła w te sukienki, ale kurde to w czym mamy chodzić, też chcemy wyglądać pięknie i kobieco. Więc nie żałuj sobie kobito tylko kupuj, poza tym to nie jakiś wielki koszt. My za dwa tygodnie wybieramy się na studniówkę, więc też mam problem z ubiorem, ale koleżanka ma mi coś pożyczyć, bo balowej sukienki to faktycznie nie opłaca mi się kupować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry