• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja kurcze nie mogę odzyskać swoich rożków. Miałam 5 sztuk a nie mam ani jednej. Nikt się nei przyznaje, ze pozyczał :eek: szkoda mi teraz nowych kupować, bo to właściwie na chwile ale pewnie będzie trzeba... :-(

no na pewno na długo się nie przydadzą ale chyba 2 rożki wystarcza co nie ??

dziewczyny możecie polecić jakiś dobry laktator ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Najgorsze jest to że dobrze prowadzący sie wózek ma pompowane koła i to dodaje do ciężaru. Mój wózek waży prawie 17 kg ;/ niestety musiałam taki mieć ponieważ wózek musi wytrzymać jazdę po dosłownie każdym terenie od lasu po łąki. Lekki wózek w ogóle mi nie pojedzie w takich warunkach.

no na pewno na długo się nie przydadzą ale chyba 2 rożki wystarcza co nie ??

dziewczyny możecie polecić jakiś dobry laktator ?
Edytowałam Ci post ,bo piszesz niepotrzenbnie jeden pod drugim.
Używaj opcji edytuj ;-):-):-)
Ja bym laktatora jeszcze nie kupowała.
Skąd wiesz,że go będziesz w ogóle używać ?
Dla mnie na ten moment to zupełnie zbędny wydatek.
Z Klaudia nie użyłam ani razu ,a z Kubusiem zajechałam na amen ręcznego Aventa .
U mnie się sprawdził.
Jak będzie potrzebny to znów kupię taki sam.
Laktator Philips Avent ISIS+VIA SCF300/12 - Laktatory, odciągacze pokarmu - Sklep internetowy Agito.pl

ja dzis kupilam sobie sukienke. nie typowo ciazowa ale taka akurat na teraz. w piatek jade na wesele z poprawinami. na wesele sukienke juz mialam a na poprawiny zakupilam dzisiaj. po weselu powstawiam zdjecia :) obiecalam sobie tez ze jak poznam plec dzidzi to cos jej kupie. ogladalam nawet jakies ubranka ale jakos nic mnie nie zachwicilo :eek: dziwne :eek: moze bylam za bardzo zmeczona na takie zakupy... tak wogole to nie mam jeszcze ani jednej rzeczy dla dzieciatka. chyba najwyzszy czas sie za to wziac :tak:mam tylko upatrzone mebelki i wozek, ktory dostaniemy uzywany.

Ostatnia edycja:
reklama
As wydaje mi sie ,ze bedzie potrzebny strasznie piersi mi w ciazy urosły i nie raz mam mokre sutki... czy to nie oznacza ,ze bee miec duzo mleka? jesli nie popraw mnie bo nie mam z tym doświadczenia :( ps. co do laktatora juz pocztalam opinie i widze za warto kupic ten co poleciłaś:) dziekuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry