• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

No tak ale po niektorych wypowiedziach widze,ze skoro kupie wózek za 700zł to moje dziecko bedzie jezdzilo w złomie który sie rozpadnie.. Bo niektorzy widze twierdza,że jak wozek tanszy to odrazu badziewie jakieś i pewnie jestem okropna matka bo kupie dziecku tanszy wozek...

reklama
pieszczoszka ja na pewno tak nie twierdzę i nie osądzam ludzi po tym za ile co kupją! w ogóle nie zwracam uwagi na to za ile są wózki które pokazujecie... tak jak napisałam to jest indywidualna sprawa każdej z nas. Pokazałam tylko który mi się podoba i od razu jakaś dziwna dyskusja się zrobiła:no:

Tez bym nie kupila tak drogiego wozka... musialabym upasc na glowe;)
No chyba, ze mialabym kasy jak diabel gwozdzi i o dziecko staralbym sie dlugo i z wybojami po drodze;) wtedy to mysle, ze mm by zwariowal i zaszalal bo ja nie jestem rozrzutna...
A kazdy kupuje to na co go stac i innym nic do tego:)

Ostatnia edycja:
No tak ale po niektorych wypowiedziach widze,ze skoro kupie wózek za 700zł to moje dziecko bedzie jezdzilo w złomie który sie rozpadnie.. Bo niektorzy widze twierdza,że jak wozek tanszy to odrazu badziewie jakieś i pewnie jestem okropna matka bo kupie dziecku tanszy wozek...
Kochana mnie stać nawet za wózek zapłacić i te przysłowiowe 5000 ,ale po co?
Czym od się będzie różnił od tego za 1000 czy poniżej 1000?
Niczym...
Każdy ma 3 lub 4 koła i jeździ :-D:-D:-D
Nasze dzieci na szczęście będą jeszcze za małe by rywalizować ,które jeździ w lepszym wózku :-D:-D:-D
Osobiście nie kupuję żadnego wózka ,który ma osobną gondolę ,bo na lato to bez sensu .
Od zawsze mam wybrany wózek ,bo wypróbowany przez 3 lata na Kubusiu.
Mały urodził się w grudniu ,a wózek miałam bez gondoli i było też super ;-):-):-)

Ja bede kupowac chyba wozek uzywany:tak: a jak co mi sie podoba taki na nowy bym sie skusilaWózki - wózek spacerowy Graco Mirage Plus (2017379611) - Aukcje internetowe Allegro mam taka wkladke dla noworodka:tak:ale slyszalam zle opinie:no:
Tego wózka dla noworodka nie polecam ,ponieważ jest wąski w siedzisku i twardy .
Dla strszego siedzącego dziecka jak najbardziej tak ,jako spacerówkę ,ale też nie na długie wypady .
Ja kupuję pewnie taki
GRACO QUATTRO TOUR DELUXE KOSYCOT (+ gondola miękka + osłonka na nogi + folia p/deszczowa) - KOLEKCJA 2010 - Kolor VENUS cena 850.00 PLN

dorka to wlasnie moj wozek. jest bardzo lekki i super sie sprawdza do miasta.
teraz mam zamiar kupic cos z rodzaju wozkow jakie pieszczoszka pokazywala na poczatku ale raczej uzywany, a chce kupic taki tylko dlatego ze mieszkam na wzi i potrzebny mi jest jakis wozek z duzymi kolami.
u mnie Iwa w wozku jezdzila 1,5 roku, potem wszedzie juz na wlasnych nozkach. nie kazde dziecko w wieku 3 lat chce w wozku jezdzic.

reklama
Bartiś też jeszcze jeździł w wózku, bardziej dla mojej wygody niż jego - tępo wybieram ja i oczywiście zakupy można do koszyka spakować, a nie wlec je w rękach, a przecież trzeba jeszcze dziecko trzymać za rękę - przynajmniej w mieście, gdzie jeżdżą auta.

co do ceny różnych polecanych produktów - uważam, że są ważne, przynajmniej dla mnie i widzę, że dla kilku Mam także. pierwszy wózek mieliśmy od koleżanki używany, za 300zł i nie czuję żebym oszczędzała na bezpieczeństwie, czy wygodzie dziecka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry