• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja wolę rozpiąc w kroku i wyciągnąc same nózki niż rozbierać. Półśpiochów nie znoszę, nie lubię jak niemowle ma gumki w pasie a poza tym nawet te bezuciskowe mi się nie podobają zwyczajnie. Moim zdaniem nie ma nic wygodniejszego niż pajac ale to moje zdanie.
Ollena jak dziecko lezy to owszem pod kocem/rożiem wszytsko jedno ale przeciez nie lezy cąły czas. Chyba bierzesz swoje dziecko na ręce? Moje tam rzadko kiedy leżały. Ja preferuję raczej bardzo lekkie ubieranie ale ubieranie
Z reszta każda będzie chowają jak będzie uważała i ubierała w to co sama będzie chciała. Jednej wygodnie w pajacu drugiej w rajtuzach. Oświećcie mnie tylko w kweti tych leginsów dla niemowląt, jakiś link?

reklama
As tylko pogratulowac ci moge tego jaka jestes dzielna.a co do przespanej nocy to u nas pierwsza przespana noc byla jak Iwa skonczyla 1rok i 8 miesiecy a do tego czasu potrafila sie budzic po 6/7 razy.
kikolek a te leginsy i polspiochy to nie to samo?:zawstydzona/y:bo jak nie to ja tez nie wiem jak takie leginsy dla niemowlaka wygladaja.
moja mala raczej tez malo lezala i dltego raczej mamy podbne zdanie co do ubierania. lekko ale jednak ubrac

Ostatnia edycja:
Ja tez jestem bardziej fanką pajacyków i śpiochów. Moim zdaniem najwygodniejsze. Ja Nataszę najczęściej ubierałam na noc w body z krótkim i na to pajac lub body z długim i na to śpiochy. Dla mnie rozpięcie dziecku zatrzasków w kroku było wygodniejsze niż wkładanie na nogi legginsów.
Dokładnie tak samo i ja ubierałam. ;-):-):-)

ja wolę rozpiąc w kroku i wyciągnąc same nózki niż rozbierać. Półśpiochów nie znoszę, nie lubię jak niemowle ma gumki w pasie a poza tym nawet te bezuciskowe mi się nie podobają zwyczajnie. Moim zdaniem nie ma nic wygodniejszego niż pajac ale to moje zdanie.
Ollena jak dziecko lezy to owszem pod kocem/rożiem wszytsko jedno ale przeciez nie lezy cąły czas. Chyba bierzesz swoje dziecko na ręce? Moje tam rzadko kiedy leżały. Ja preferuję raczej bardzo lekkie ubieranie ale ubieranie
Z reszta każda będzie chowają jak będzie uważała i ubierała w to co sama będzie chciała. Jednej wygodnie w pajacu drugiej w rajtuzach. Oświećcie mnie tylko w kweti tych leginsów dla niemowląt, jakiś link?
Na początek to u mnie też same pajace ,ale potem jak już większe to ja zakładałam i półśpioszki,właśnie te bezuciskowe .;-):-):-)

http://www.gap.com/browse/product.do?cid=69651&vid=1&pid=571112&scid=571112012 macie legginsy pierwsze z brzegu. Teraz H&M ma boskie dla chlopcow i dla dziewcyznek+ do tego tego samego koloru czapeczki, wszystko w dwupakach.

Co do skarpetek...no oczywiscie, ze takiemu kilkudniowemu dziecku to i skarpetki trzeba ubrac, ale pozniej juz w lecie, chlodniejszego dnia to bez skarpetek mozna.
No i zgadzam sie, ze zalezy od dziecka, ale ja wiem jak u nas w maju jest w mieszkaniu, w nocy nie da sie spac bez otwartego okna bo tu noce caly rok sa cieple, a wiosna lato to juz wybitnie.

Czy dziecko bedzie tylko lezalo? no pisalysmy o nocy, wiec tak, oprocz podnoszenia do karmienia i zmiany pieluchy. Patryka w zimie musialam rozwinac z rozka, rozebrac, przebrac, ubrac i jakos specjalnie cieplej nie ubieralam go do tego karmienia. Mial body z krotkim i pajac. Na teraz zamowilam kilka pajacykow na zamki Snug Fit 1-Piece Cotton Pj's | Baby Boy Pajamas, na te pierwsze noce.
W PL w lipcu wiem, ze male bedzie spalo w samym pampersie odkryte lub przykryte zalezy od temp w nocy, ale innej opcji nie ma w moim pokoju.

Wiadomo, ze jak dziecko lezy bezczynnie to mu zimniej (chyba ze w wozku w upal) a jak sie podnosi, nosi, przeklada to mu cieplej.

wcześniej te wóżki retro wogóle mi się nie podobały zwłaszcza spacerówka ale jak tak ogladam to ten biały rewelacyjny strasznie mi się spodobał ;-))

reklama
Pieszczoszka1988 też wypatrzyłam ten wózek, bo właśnie taki klasyczny najlepiej w stylu retro planuję kupić. Ale niestety nie miałam okazji go zobaczyć na żywo... Po wizycie w Askocie moim faworytem jest roan Marita i pewnie tak zostanie już do końca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry