reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no mi w Graco na żywo spacerówka wydała się bardzo mała, a tego Maxi Cosi jeszcze nie widziałam na żywo, ma jednak na prawdę dobre opinie, więc mam nadzieję że nie rozczaruje się na żywo i że to w końcu będzie to czego szukam, bo już mam dość!!!! im więcej oglądam tym gorsza głłupia jestem :sorry:

reklama
Mailen widzialam Mure na zywo, jest wielka, ogromna wrecz, ale nawet 4 latek sie zmiesci. Druga jednak sprawa, ze jest ciezka, wiec mysle ze szybko bedziesz chciala zmienic spacerowke na parasolke a Mure wyciagac tylko w zimie na snieg.
Szeroka jest strasznie i posiadacze narzekaja, ze nie wszedzie sie miesci..niestety.
Ale sama ocenisz:)

Paula - daj znać jak ten pierwszy kocyk, bo też się na niego czaję, ale kupię dopiero na jesień;-)

My dziś dokupiliśmy szafę, bo w Lenkowe dwie się nie mieszczę. Udało nam się ją kupić za jedyne 250zł, bo akurat tą serię wyprzedają w ikei. Szafa już złożona przy aktywnym udziale Leny, wymyta i się wietrzy.
IKEA SZAFA ANEBODA PODWOJNA ** BIALA *** OKAZJA fv (2197020018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja sobie do niej na dół dokupuję w castoramie na wymiar półkę dodatkową;-)
Kupiłam też takie materiałowe pudła w które właduję sporo rzeczy i aloes sobie śliczny kupiłam + doniczkę:happy2:

Ha!W koncu po wielu,wielu problemach dotarla do mnie przesylka - konik morski z F.Price! - ile problemow to nie powiem,a przeciez za posrednictwem amazon.es :confused2: Nigdy wiecej z nimi!no i trzeba sie komunikowac po hiszpansku,ale dziekuje google za tlumacza :-p Sprawa jeszcze nie zakonczona,bo przeciez oddali mi pieniadze spowrotem na konto,a dzien pozniej doszla "zaginiona" przesylka,wiec musza sobie kase teraz odebrac (wlasnie wyslalam maila i czekam na odpowiedz co trzeba zrobic)...No coz,wazne ze prezent dla maluszka doszedl ;-)

Fiore najważniejsze że już jest. A ja widzę, że ściągnęłam cię myślami, bo chwilę przed Twoim postem pomyślałam, że mogłabyś dać znać czy wszystko dobrze u was. :-)

reklama
Jakie kupiłyście pierwsze przytulanki dla Maluszków?
Ja myślałam o owcy Stelli ale już sama nie wiem:
c_big14503909.jpg

Do góry