reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

agasim myslisz, ze bedziesz miala sile i ochote szukac wozka po porodzie? ja nie mysle... sadze nawet, ze bedziesz miala ochote wyjsc na majowy spacerek od razu ;) a tu w czym?

agasim pogoda ma dopisac i rzeczywiscie bedziesz myslec o spacerach a nie o wozku. Aha nie wiem czy wiesz ale za wozkiem tez musisz troche poczekac od 2 tyg nawet do 6 wiec nie sadze ze przez cały miesiac bedziesz w domu siedziec, a ze sklepu z wystawy nie zawsze sprzedaja czasmi maja tylko jako pokazowe wozki wiec wtedy trzeba zamowic i czekac za dostawa

Ojej! rzeczywiście o tym nie pomyślałam, że to będzie po majówce (albo w trakcie;-p), że ciepło, że mnie będzie wszystko bolało i może być ciasno, żeby jeździć po zakupach... no i że może trzeba będzie coś zamawiać... ups, chyba trzeba będzie pomyśleć o tym teraz... Myślałam, że na początku się z takim oseskiem nie wychodzi tak od razu na dwór i że zdążymy zakupić, ale teraz to już sama nie wiem, czy przypadkiem nie macie racji...

reklama
agasim wychodzi sie wychodzi a jeszcze w cieple/upalne dni to od razu... ja w grudniu wyszlam w 4 dobie i nie wyobrazam sobie bez wozka:-) szukaj poki czas.

A ja pochwalę się wczorajszymi zakupami męża

DSC00144.jpg

DSC00145.jpg

I chodził dzisiaj od rana po mieszkaniu śpiewając "pocałuj żabkę w łapkę" :-)

W ogóle jakaś wygodna bestia się ze mnie robi :D

To sie nazywa starosc, kochana, tez to u siebie zaobserwowalam :-D

Moja tesciowa wmawia mi wysoki przewijak i ze nasz jest za niski ale ja nie chce, zeby mi rece mdlaly w gorze a pozy tym na taki nizszy (na wysokosci stolu mniej-wiecej) latwiej usadzic starsze dziecko, wiec wg. rad mojej kolezanki posluzy dluzej :-)

Ja też mam przwijak na łóżko i póki co wydaje mi się to trafny zakup, nie wiem jak to będzie w praktyce ;)
Fajny wózek, ja tez pomyślałam że to Jedo :)
W temacie zakupowym:
2304798590

Czas spakować torbę do szpitala, więc dziś zakupy hurtowe - 2koszule polecanej przez was firmy Vienetta Secret, 2staniki do karmienia, no i szturmem napadłam na aptekę internetową :)

reklama
natalka super wózek.

clue ja tam wolałam w przewijak zainwestować moja kolezanka też nie kupiła a po 1 dobie jej maż jechał kupić bo jednak przewijanie na łożku nie bardzo jej szło ale zawsze można dokupić właśnie po narodzinach tylko lepiej się zorientować w sklepie czy mają przewijak na takie łożeczko.

Mam pytanie dziewczyny nie ma torby do wózka któraś może mogła by coś polecić?

Do góry