reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cień cienia cienia czy bujna wyobraźnia?

reklama
Jak już wcześniej pisałam, widziałam cień kreski bez jego otwierania, tylko nie był on widoczny na zdjęciu przez szybkę. Ot - cała paranoja :). Nie mam zamiaru z nikim kłócić się na forum, to by było co najmniej dziwne :p.

Nie chce się z Tobą kłócić bo do niczego dobrego to nie doprowadzi. Otwieranie testu to dla mnie lekki objaw paranoi bo raczej nie piszą o tym w instrukcji aby tak odczytywać wynik. Jeżeli kreski nie widać gołym okiem to znaczy, że jest negatywny. Co nie oznacza, że za parę dni nie będzie pozytywny. A więc wrzuć na luz.
Czytam Twoje wypowiedzi nie na jednym wątku i ewidentnie masz z czymś problem. Może nie warto się wypowiadać jak robi się to w "taki" sposób

Czytam Twoje wypowiedzi nie na jednym wątku i ewidentnie masz z czymś problem. Może nie warto się wypowiadać jak robi się to w "taki" sposób
Niestety mam podobne spostrzeżenia... Zdaję sobie sprawę z tego, że ta moja kreska nie jest potwierdzeniem ciąży, jednak jest różnica między zasugerowaniem komuś wzięcia głębokiego oddechu i wrzucenia na luz, a zarzuceniem paranoi :p

reklama
A moje zdanie na temat Twoich wypowiedzi jest takie i może Ci być nic do tego, a może być coś, jest mi to obojętne. Generalnie starasz się dogryzać. Nie wiem czym jest to spowodowane może zazdrością,a może poprostu jesteś zgryźliwą osobą.

Do góry