reklama

Cień cienia...

Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam ale jeszcze wolę za bardzo się nie cieszyć bo mam wahania do 2 dni . Jednak jest coś co mnie zaskoczyło. Od 2 dni uczucie zatkanego nosa i ból głowy ,rano nie dopiłam kawy bo było mi jakoś niedobrze . Piersi mam napuchnięte i bolą. Jeśli nie dostanę @ to w poniedziałek idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki żeby nie było okresu.

reklama
Dziś powinnam dostać okres. Nie dostałam ale jeszcze wolę za bardzo się nie cieszyć bo mam wahania do 2 dni . Jednak jest coś co mnie zaskoczyło. Od 2 dni uczucie zatkanego nosa i ból głowy ,rano nie dopiłam kawy bo było mi jakoś niedobrze . Piersi mam napuchnięte i bolą. Jeśli nie dostanę @ to w poniedziałek idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki żeby nie było okresu.
A nie lepiej zrobić test zamiast bawić się w jakieś domysły? Jeżeli masz już objawy ciążowe, a przynajmniej tak uważasz, to na pewno wyjdzie pozytywny. Tym bardziej, że trwa to już kilka dni.

Aaaa, zaskoczę Cię, bo nie zawsze :D Ja mam chore zatoki i jak mnie dopadnie, to się mogę udusić, zero przepływu powietrza, a kataru ani grama :D

Zrobiłaś test?
Ale katar to nie tylko lejąca się wydzielina.
Oprócz pojawienia się wydzieliny z nosa katar objawia się obrzękiem małżowin nosowych i zatkanym nosem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry