towicz super że na scanie wszystko ok

oj nie miałam styczności z takim schorzeniem, trzymam kciuki żeby wszystko było ok

masz racje, jesień idzie wielkimi krokami, dzisiaj w domu mieliśmy ustawione ogrzewanie na 18 stopnii i wiecie że samo się włączyło.. szok, temperatura tak spadła..
mamcia szybciutko czas zleci do usg i zaraz zobaczysz swoją fasolinkę
tygryseczek scany tutaj robią między 12 a 14 tygodniem to różnie może wypaść. Jak tam wyniki z tarczycy? ja też robiłam w ciąży i były ok.
karolina ciesze się że plamienia ustały

super wieści ze scanu :-)
trusia super że już po scanie i wszystko ok uff :-) nadal masz bóle głowy?
aleksiel oj biedna, kiedy te wyniki krwii będziesz mieć? mnie ważą za każdym razem u położnej i w szpitalu, to już chyba ze 4 razy w tej ciąży . Ja zaczełam troche przybierać i mam 3 w porywach 4 kg na plusie
mamba witaj i rozgość się! cesarki na życzenie tutaj nie ma niestety, chyba że są do tego wskazania, nie wiem jak to jest w przypadku wady wzroku. Co do pierwszego spotkania to wszystko zależy pewnie od przychodni, ja np pierwsze spotkanie miałąm w 6 czy tam 8 tygodniu - grupowe, 5 babeczek i dopiero potem za jakiś czas indywidualne z moją położną.
landrynka a gdzie Ty kochana??
Miałam sporo do nadrobienia. Niestety u mnie nie zaciekawie, z jednego problemu ciążowego wpadam w kolejny :-( Bejbi musi być już dosyć spore bo czuje jak mi się gdzieś wciska w krocze - nieprzyjemne uczucie, a kopie tak że mnie budzi w nocy.
Czuje się fatalnie psychicznie, ciągle zgagi, wymioty, nie moge spać w nocy, kłócia w boku, puchnięcia nóg.. Ciągle mam wrażenie że tylko narzekam. Podłamuje się tym wszystkim a jeszcze sporo tygodni mi zostało :-(