reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej, jak wam minal weekend?
ja jestem poddenerwowana scanem, sny mam jakies pokrecone i ogolnie jestem podekscytowana. nieprzyjemne uroki ciazy zaczynaja mi chyba odpuszczac i zaczyna mi wracac apetyt:D

czesc dziewczyny,

witam po przerwie, mialam gosci z Polski wiec nie mialam czasu pisac.

Karolina trzymam kciuki za usg- daj znac co i jak!
Verita, gratulacje z okazji slubu! Na pewno jestes zmeczona ale pewnie spedzilas milo ten dzien- podziel sie wrazeniami!

Trusia gratulacje zdrowego malucha! test z krwi na pewno wyjdzie dobrze!
Towicz kochana w sprawie plytek nie pomoge... daj znac jak wyszly wyniki! Dbaj o siebie.

U mnie jutro pobranie krwi na cukier, morfologie i hormony tarczycy - bo mam ciagle kolatanie serca i tetno ponad 100... a w srode polozna.

trzymajcie sie mamuski!

aleksiel już się zaczęłam zastanawiać gdzie ty się podziewasz :) póki co dalej czekam na list ze szpitala co dalej a położną mam dopiero za 2tyg.
Trzymam kciuki za wyniki &&&:-)

nie wiem jak u was ja czuję ,ze idzie jesień małymi krokami codziennie deszczowe chmury nad moim miastem nowe kolekcje w sklepach tez mi to przypominają

Mi tez sie wydaje ze jesien przyjdzie szybko w tym roku, u nas tez jakos szaro codziennie :baffled:.
aleksiel tez trzymam kciuki za wyniki badan.
Zycze milego wieczorku :tak:.

Czesc wszystkim :)

Jestem tu nowa, wlasnie leci mi 8 tydzien ciazy. To moje pierwsze dziecko i kompletnie nic nie wiem o ciazy, porodzie, itd. Troszke jestem spanikowana, ale moze dam rade :) a moze wy mi jakos pomoze i powiedzie jak to jest z ciaza i porodem w UK :)

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
mamba1305 witaj w naszym gronie :tak:, napewno ci pomozemy. Nic sie nie martw wszystko bedzie ok. Ja pierwsze dziecko rodzilam w pl, drugie tutaj i moge ci powiedziec ze niebo i ziemia :tak:. W uk o wiele lepiej ;-).
Karolina jak po scanie? Daj znac :)

Witam nowa Mame:)

Ja dopiero z pracy wrocilam, jestem przeszczesliwa, widzialam malenstwo:) Pani robiac scan mowi - malensto ma dlugie nozki, a moj maz pod nosem - nie po mamusi -i myslalam , ze ze smiechu nie wyrobie. wszystko wporzadku, serduszko jak dzwon, juz sie nie martwie i moge planoac urlop do polski:)
Ide jesc kolacje bo umieram z glodu,
milego wieczoru

reklama
Do góry