hej dziewuszki, dzieki za troskę, jestem, jestem
czyt Was na bieżąco ale nie pisałam bo padł nam komputer a poza tym mam teścia z wizytą i mało czasu. ale skoro. obudziłam się dziś 3.50 to klepie z telefonu ;-)
Agata gratuluję udanych wizyt u położonej i na skanie, cieniem się nie przejmuj skoro wynik usg ns serduszko był ok! Jak Amanda w przedszkolu sobie radzi? na pewno coraz lepiej!!!
Towicz dla Ciebie równiez gratki z okazji udanej wizyty, super że Max dobrze się rozwija, a wymiar brzuszka szybko nadgoni.
Verita u nas przeziernosc i wynik genetyczny z krwi był ok, na połówkowym też wsio ok.
Wojniczanka ją też uważam że pieluchy wielorazowe to za dużo zachodu, pampersy lub pampersopodobne pieluchy można kupować na promocjach, popróbuj różne tańsze firmy.
Trusia trzymam kciukasy za połowowych scan, koniecznie daj znać co i jak!
Karolina skoro pracowalas w firmie 7 lat macierzynski na pewno Ci się należy. Tak jak pisze Verita zaświadczenie że jestes w ciąży tzw Mat1 dostaniesz po 20 tyg i uderzaj do jobcenter.
Mamcia gratki z okazji usłyszenia serducha. Ja mam taki dopler z eBaya i często słuchamy - super sprawa
A u nas ok w miarę, w czwartek za tydzień usg i jeśli bez zmian to podadzą termin cc, juz bym chciała wiedzieć.... Torby spakowane, mam nadzieje że mnie nie wywala za ilość... Ale na cc dłużej się leży poza tym szlafrok, kapcie, ręczniki i pokłady porodowe i juz walizka pełna...
Wszystko prawie gotowe tylko lozeczko do skrecenia ale to 5 min roboty. Na sobotę koleżanki zorganizowały mi baby shower będzie fajnie
Dziewczyny jakie są wasze opinie na temat hartowania, masowania piersi przed porodem? Kiedyś zalecali teraz odradzają ech sama nie wiem tak się naczytalam o laktacji przed snem że aż mi się śniło że mi trzecia piers wyrosła haha

znana jestem z dziwnych snów ale dziś to polecilam w kosmos