Ja mialam 1:23390 czyli bardzo dobry wynik. Czy o to chodzi verita?
Właśnie o to dzięki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam 1:23390 czyli bardzo dobry wynik. Czy o to chodzi verita?
Mialas juz polowkowe? I co dziewczynka na 100%?Właśnie o to dzięki.:thumbup:
.
. Verita kiedy poczulas pierwsze ruchy w tej ciazy? Moze juz sie o to pytalam, nie wiem, skleroza ciazowa ;-).w ktorym masz szpitalu i na ktora moze sie spotkamy? ja w general ok 10 nie pamietam dobrzeJa tez mam polowkowe 7 pazdzi nie moge sie doczekac
))
dziekujeu nas chyba przydzielaja, juz sama nie pamietam.
Ja mam 22.10 tez juz nie moge sie doczekac. Verita kiedy poczulas pierwsze ruchy w tej ciazy? Moze juz sie o to pytalam, nie wiem, skleroza ciazowa ;-).
Verita jaki wozek kupujesz?
Ja chyba kupie Phil and Teds z dodatkowym siedzeniem, caly czas walcze ze soba z tym wozkiem. Do szkoly mam ponad mile, do sklepu tez daleko, auta nie mamy, wszedzie na pieszo. Lily co prawda bedzie miec ponad 3 latka ale jak sie zmeczy to chociaz usiadzie sobie. Macie jakies doswiadczenia z tym wozkiem? Albo moze znajomi maja. Gdybym miala wszedzie blizej to mala by chodzila za raczke ale chyba bede zmuszona do kupna takiego wozka.
Verita 100 lat dla corci.
, tez maga byc w wersji double
.
.Witam wszystki mamy
Zbliza sie mój koniec ciaży. Powiedzcie mi dziewczeta, ile czasu po porodzie puszczają do domu? No mówie tu bez komplikacji.
A I jakie dokumenty musze ze sobą wziąć do szpitala?
Bo bagaż juz przygotowany mam.![]()