Ja mialam 1:23390 czyli bardzo dobry wynik. Czy o to chodzi verita?
Właśnie o to dzięki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam 1:23390 czyli bardzo dobry wynik. Czy o to chodzi verita?
Mialas juz polowkowe? I co dziewczynka na 100%?Właśnie o to dzięki.:thumbup:
w ktorym masz szpitalu i na ktora moze sie spotkamy? ja w general ok 10 nie pamietam dobrzeJa tez mam polowkowe 7 pazdzi nie moge sie doczekac
))
dziekujeu nas chyba przydzielaja, juz sama nie pamietam.
Ja mam 22.10 tez juz nie moge sie doczekac. Verita kiedy poczulas pierwsze ruchy w tej ciazy? Moze juz sie o to pytalam, nie wiem, skleroza ciazowa ;-).
Verita jaki wozek kupujesz?
Ja chyba kupie Phil and Teds z dodatkowym siedzeniem, caly czas walcze ze soba z tym wozkiem. Do szkoly mam ponad mile, do sklepu tez daleko, auta nie mamy, wszedzie na pieszo. Lily co prawda bedzie miec ponad 3 latka ale jak sie zmeczy to chociaz usiadzie sobie. Macie jakies doswiadczenia z tym wozkiem? Albo moze znajomi maja. Gdybym miala wszedzie blizej to mala by chodzila za raczke ale chyba bede zmuszona do kupna takiego wozka.
Verita 100 lat dla corci.
Witam wszystki mamy
Zbliza sie mój koniec ciaży. Powiedzcie mi dziewczeta, ile czasu po porodzie puszczają do domu? No mówie tu bez komplikacji.
A I jakie dokumenty musze ze sobą wziąć do szpitala?
Bo bagaż juz przygotowany mam.![]()