o kurcze wspolczuje, ja to zawsze w oknie stoje aleraczej z ciekawosci, ostatnio uslyszalam cos jakby rzut kamieniem wiec lece do okna ( 2 razy mialam szybe wybita w aucie) auto zaparkowane pod domema nie na podworku i idzie a raczej szybko idzie dwoch gostkow, patrze szyba po ojej stronie cala, wiec mysle tyl mi rozbili, trudno aleswiatlo sie odbija , wrocilam do lozka, za pol godziny slysze odglos plastrow i facecigadaja znow w oknie
a tam sasiad swoje auto obkleja, naparkowane w podworku ktos mu tyl rozwail, po paru dniach policja i wiecie co sie okazalo porachunki miedzy ludzmi oni sie wszyscy znali , bo dziwne mi sie wydalo ze moje auto na ulicy i nie ruszyli a ich w podowrku i poszlo
Ja pol nocy z goraczka, dzis nie wychodze nigdzie kuruje sie moze mi przejdzie chorobsko
no popatrz ja maialam wizyte na 9.20 ale zmienili mi na 10 cos, naewt nie pamietam musze poszukac, fajnie by bylo spotkac sie bedziesz z tatusiem? my z tak i do tego mala mam nadzieje ze wejdzie z nami jak nie to znow bede udawlaa ze nie wiem jak sie nazywam

Ja pol nocy z goraczka, dzis nie wychodze nigdzie kuruje sie moze mi przejdzie chorobsko
no popatrz ja maialam wizyte na 9.20 ale zmienili mi na 10 cos, naewt nie pamietam musze poszukac, fajnie by bylo spotkac sie bedziesz z tatusiem? my z tak i do tego mala mam nadzieje ze wejdzie z nami jak nie to znow bede udawlaa ze nie wiem jak sie nazywam
Ostatnia edycja: