reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

mamcia tylko wspomnialas ze nam wątek umiera i jak sie głośno zrobiło ;-)
Ja bliżej końca i tez chodzę niewyspana siusiu max 4razy ale i tak muszę sie rozbudzic żeby wstać najgorzej jak młody sie orientuje ze wstałam to po powrocie do łóżka w najlepsze urządza sobie pobojowisko z mego brzucha :sorry: Wydaje mi sie ,ze juz wszystko mam dla niego wózek juz czeka w niedziele kupiłam fotelik maxi cosi teraz tylko muszę dokupić adaptery żeby pasowały do stokka . Jedyne co nie moge sie przymusić żeby tak na tip top spakować torbę do szpitala jakiś wewnętrzny głos mi mówi , żeby tego nie robić :eek:

reklama
hej, witam nowe mamusie!

ja nadal w dwupaku!!!! szok, myslalam ze drugie rodzi sie przed terminem :p a tak serio mam dosyc psychicznie, wszyscy mysleli ze urodze juz dawno a tu lipa :/ trzymajcie kciuki zeby cos sie zaczelo na powaznie, skurcze mam codziennie ale nie chce sie rozkrecic..

hej, witam nowe mamusie!

ja nadal w dwupaku!!!! szok, myslalam ze drugie rodzi sie przed terminem :p a tak serio mam dosyc psychicznie, wszyscy mysleli ze urodze juz dawno a tu lipa :/ trzymajcie kciuki zeby cos sie zaczelo na powaznie, skurcze mam codziennie ale nie chce sie rozkrecic..

Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie:) Bądz dzielna:)))

w sobote mam termin i z soboty na niedziele jest pełnia, może coś się wydarzy hmm :tak:

mamcia a Ty swoich rodziłaś terminowo? czy przed czy po?

Syna 8 dni pi terminie, ale porod sie sam zaczal, a z corka 2 dni przed terminem mialam CC ale napewno bym donosila :). Teraz tyd przed terminem zrobia mi CC i sie zastanawiam czy donosze ;)

Cześć dziewczyny,

Czytam Was ale przy maluchu duzo pracy wiec nie ma kiedy pisac.
Teraz Leon podlaczony do dystybutora a ja mam jedna wolna reke wiec klepie z tableta.
Agata, kochana trzymaj sie juz na prawdę bardzo blisko bylas super dzielna, czekamy z Leosiem na kolege do piaskownicy!
Towicz super ze cisnienie w normie, Wam tezvjuz niewiele zostalo.
Ja mam maxi cosi caly travel system i jestem zachwycona. Kupilismy uzywany i choc fotekik byl dosc zniszczony to dokupilam nowa tapicerke szyta na wzor na allegro i wyglada extra!
Mamcia caly czas mysle jak ludzie ogarniaja wiecej niz jedno dziecko, a u Was zaraz bedzie trojka... pewnie bedzie ciezko na poczatku, bedziesz miec kogos do pomocy?
Karolina u mnie nocki w ciazy wygladaly identycznie, wszyscy mowil7 zebym spala póki moge, ale przeciez nie da sie wyspac na zapas...
Evie witaj! Zycze spokojnych 9 miesiecy.

u nas ok, jutro Leon ma miesiac! Zlecialo jak z bicza strzelil... jest aniolkiem je i spi, wypelnia pieluchy :)
Ma jeszcze zoltaczke wiec wczoraj byliśmy w szpitalu na badaniu krwi czekam na wyniki, podobno nie ma sie czym martwic bo pieknie przybiera.
Waga urodzeniowa byla 4470 spadl do 4060 a wczoraj juz 4800... takze smoczysko z niego wielkie.
Calusy slemy

Dzieki aleksiel za cieple przywitanie. Ty jak juz widac po. Ludzie - duzy byl ten twoj Leonek!!! Nie powiesz chyba ze normalnie urodzilas! Jesli tak to dzielna kobieta jestes!!!
Przede mna niestety cale dlugie 7 miesiecy...
Dziewczyny ja nie moge spac w nocy. Wierce i krece sie. W koncu zasypiam okolo 1 ale budze sie jak w zegarku codziennie o 6 rano.
Wstaje szykuje dzieciaki do szkoly. ( mam 2 chlopcow) i czas do pracy. Po poludniu niby jestem zmeczona ale przychodzi pora na spanie i znowu spac nie moge!
Czy ktoras z was tez tak ma lub miala? :-(

reklama
Evie witaj w klubie ;), mam to samo. W dzien zmeczona ale czasu na lezenie nie ma a w noc spac nie moge. Zasypiam po polnocy i o 3-5 juz budze sie wyspana, pozniej znowu zasypiam i nie moge wstac :/. Widze ze u ciebie tez trzecie bedzie ;). W jakim wieku masz chlopcow? Bo pisze z tel i nie widze suwaczkow.
Aleksiel fajnie ze wszystko u was ok, ja tez przy pierwszym myslalam jak to jest miec wiecej dzieci. Powiem ci ze ja sie rodzi drugie to czuc roznice ale kazde nastepne juz nie, bynajmniej tak mowia mi moje kolezanki z 3 dzieci ;). Dobra organizacja i bedzie ok. Ja nie bede miec nikogo do pomocy, procz M ale dam rade ;)

Do góry