reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziękuję dziewczyny. Mala była bardzo grzeczna ale to tylko dziecko wiec sie namordowalam z nią. Nosic ja ciągnąć walizkę. Na lotnisku nikt nie pomoże. Szok.
Ona zasnęła jak tylko w chmury weszliśmy i obudziła sie bo jakieś dziecko się darlo. Pobawila i juz Kraków. Ale mordega z malym dzieckiem. Tu mleczko tu woda do picia pieluche zmienić i wszystko prawie na kolanie. Ja juz chce do domu ;-)

reklama
verita
to faktycznie meczarnia tez mnie to czeka kiedyś :)

Wczoraj u Pani doktor byliśmy i wszystko ok ciśnienie juz nie szaleje wiec powiedziała ze do porodu raczej juz nie bedą mnie ciagac na żadne dodatkowe wizyty . Scan mi sie podobał bo młody ułożony prawidłowo płyny tez w normie . Najwiecej co dojrzalam to kręgosłup nio i troszkę buziulki mi pokazała młody waży jakieś 2,5kg co ja zaczynam coraz to bardziej odczuwać .

cześć kobietki! podczytuje Was ale brak weny żeby cokolwiek napisać :happy:

siedze jak na bombie i czekam kiedy młody się wykluje.

Dzisiaj miałam wizyte z położną, główka zeszła jeszcze niżej i już jest 3/5 główki w kanale rodnym. Dynda mi praktycznie między nogami ;-) i może wypaść w każdym momencie ;-)

Na wcześniejszej wizycie miałam białko w moczu a teraz już ok, ciśnienie też ok. No nic czekamy dalej, naprawdę mam już dosyć :-p

Cze wszystkim. Czy jest ktos tutaj we wczesnej ciazy. Ja jestem w 6 tygodniu. Chetnie podziele sie doswiadczeniami z innymi mamami. Pozdrawiam ;-)

evie witamy Cię na forum :-) Chyba obecnie nie mamy żadnej mamusi w tak wczesnej ciazy ,ale mimo to mozesz dzielić sie z nami w każdym czasie i temacie tych przeżyć sie nie zapomina nawet jeśli jest sie blisko mety :)
co tu tak cicho??

Witamy nowa mame :tak:.
Towicz cos nam watek umiera :-(.
Jak sie czujesz? Juz duzo ci nie zostalo :tak:.
Ja juz skompletowalam prawie wyprawke 0-3 ;-).

Hej mamusie:-)

Ja juz mam prawie wszystkie ubranka 0-3. Zostaly mi tylko do kupienia bawełniane czapeczki po kapieli, kosmetyki dla malucha i wozek. A wlasnie. kupowalyscie polskie kosmetyki czy tutejsze?

reklama
Ja tez tu chyba bede kupowac bo nie planuje leciec do polski przed porodem. a co do czapeczek to u nas w rodzinie sie uzywalo i nic mi nie zaszkodzi kupic:)

Obiadek zrobiony, ciacho sie piecze,piwko w lodowce- moj maz ma super zone - nie ma to jak skromnosc hehehe;-):-D

Do góry