reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

sylwia ja nie uzywalam zadnego szamponi na ciemieniuche. Jak tylko zauwazylam, ze malemu skóra na glowie zaczyna sie luszczyc to zaczelam smarowac oliwka i wyczesywac. Po kilku dniach nic juz nie bylo :-)

reklama
cześć dziewczyny,

ja też na wyspach i z maleństwem trzy i pół miesięcznym ;)

a na ciemieniuchę u nas pomogło wyczesywanie i szampon z musteli (w piance). kupowałam na necie ok £9 z dostawą. powodzenia.

a pępek bez namaczania ale też i bez innych specyfików się zagoił ładnie. po 6 dniach odpadł kikut.

Ostatnia edycja:
Hej, witam nowe mamy :). Co tu takie pustki gdzie jestescie mamuski odezwijcie sie!!!!! Agatakat jak u was? Towicz? Verita? Aleksiel? Trusia? Jak u was dziewczyny?

ciezko ;-) jak nie jedna cos chce to druga i czasu nie ma do tego pogoda w miare i sie chodzi zeby schudnac. a co tam u Ciebie?

U nas masa roboty, urodziny Cory. Czekam do niedzieli to w koncu odpoczne I zdam relacje. Ostatnio bylam na scanie, maly ok ma 1300 lozysko Nadal nisko, ale 7 mm od ujscia. Szyja tylko 29 ale kowia ze to ok I 10.06 zas scan. Data cc na 24.07 :-)

Lozysko sie odsunelo wiec chyba zle nie jest, za to ta szyjka sie stresuje, Niby zamknieta I Wszystko z nia dobrze a jednak dlugosc pozostawia wiele do zyczenia. Ponoc to nie jest najwazniejsze, moze byc krotka I tyle ale musze wiedziec czy sie nie skraca. Kolejne usg lozyska I szyjki dopiero 10 chyba ze lekarka jak wroci z urlopu przestawi na Wczesniej.
Rowniez Bardzo sie cieszymy z daty. Dala nam wybrac miedzy 23 a 24 :-) Niestety dopiero bede Ja miala po,poludniu jak skonczy klinikie Bo chce konkretnie Ja. Jakos wyczekam.

Poradzcie, uzywacie termometru takiego do uszka, bezdotykowego czy raczej zwykly I do pupy? Wydaje sie on byc bardziej wiarygodny.

reklama
Oj nie, co to to nie :-D wiem jacy tu sa pl lekarze, chyba nawet Wy mi odradzalyscie. Tylko do szpitalnego, plus gum i prywatny scan ale to dla atrakcji i pamiatki podgladania. Nawet do GP nie chodze :-D

Do góry