reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziewczyny Mam Pytanie Czy Robiłyście Może Badanie W 16 Tygodniu Nie Wiem Jak Dokładnie Sie Ono Nazywa Ale Polega Na Stwierdzeniu Prawdopodobieństwa Czy Dziecko Nie Jest Upośledzone, Jest To Badanie Krwi.

reklama
Olcia23, dzieki! :-)

Olinda, test nazywa sie triple test i sugerowany jest raczej ciezarnym po 35tym roku zycia. Ja nie robilam tego testu poniewaz prawdopodobienstwo ze cos jest nie tak jest znikome przed 30-ka.

Ja robilam ten test. Jest to zwykle pobranie krwi,przynajmniej u mnie tak wygladalo. Okresla on prawdopodobienstwo ZD u dziecka. I wcale nie jest prawda ze zagrozone taka ciaza sa tylko kobiety po 35tym roku zycia. Ja uwazam ze takie testy sa potrzebne,zeby starac sie leczyc te dzieciatka jeszcze w brzuszku u mamy.

Ja W Lipcu Skończe 28 Lat. Proponowano Mi To Badanie I Wstępnie Sie Umówiłam Ale Im Dłużej O Tym Myśle Tym Bardziej Jestem Na Nie. To Badanie Nie Daje 100% Pewności A Nie Chce Siedzieć I Się Denerwować. Także Zrezygnuje Z Tego Badania Co Ma Byc To Będzie.

Nie denerwuj się, aż mnie to zdenerwowało,a tak wogóle to jesteśmy z tego samego rocznika.
Nie wiem co o tym myśleć, raczej myślę tak jak i Ty.A to jest badanie z krwi matki?

Tak Pobieraja Tylko Krew I Sprawdzaja Prawdopodobieńswo Jeśli Wyjdzie 1-250 Ciąż To Wtedy Kieruja Na Specjalistyczne Badania A Jesli Wyjdzie Np. 1 - 1000 To Wtedy Nic Nie Robia A Ja Nie Chce Sie Do Końca Ciąży Marwić Czy To Na Mnie Wypadło. Także Podziękuje Im Za To Badanie.

W Polsce chyba nie robią takich badań przed 35 rż.
A ja dziś witam się bez mdłości, czuję się w miarę dobrze.

1952.gif

W Polsce chyba nie robią takich badań przed 35 rż.
A ja dziś witam się bez mdłości, czuję się w miarę dobrze.

1952.gif
CZESC MEDIO.:happy: CIESZE SIĘ ŻE DZISIAJ BEZ MDŁOŚCI ABY TAK DALEJ:-) O ILE SIĘ ORIĘTUJE TO NIE ROBIĄ TAKICH BADAŃ W POLSCE A TUTAJ ROZMAWIAŁAM ZE ZNAJOMĄ ANGIELKĄ KTÓRA MA 21 LAT I JEJ TEŻ PROPONOWALI TO BADANIE ALE TU WSZYSTKO MAJĄ NA ODWRÓD.:dry:

hej dziewczyny wtrące sie troszku:-) ja to badanie miałam robione w wieku 25lat czyli rok temu tez sie zastanawiałam czy zrobic czy nie ale chcialam wiedziec wszystklo jezeli chodzi o dzidzie wiec zrobiłam:-)i kamien z serca mi spadł jak okazało sie ze wsio ok:-):-) a jak bym nie zrobila to do konca ciąży bym sie zastanawila czy wszystko jest ok no ale to wasza decyzja:tak:
pozdrawiam

reklama
My się często śmiejmy, że oni mają tu wszystko na lewo hahaha:-D:-D:-D
A czym jedzisz do Polski, samochodem czy lecisz samolotem?

1431.gif

Do góry