reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej dziewczyny!
Fasoleczka! Ty jesteś podobnie terminem do mnie, ja mam aktualnie 21 tydzień i też mi się zaczął apetyt właśnie, jak do tej pory nic mi nie smakowało, a teraz muszę się pilnować bo jak mi tak zostanie to będzie mnie sporo :/ Fasoleczka powiedz mi ile już przybrałaś, pociesz mnie trochę, ja mam 3 kg na plusie na razie...
Asinka - jak karmiłam Alicję to cierpiałam katusze przez pewien czas (bolało aż łzy się lały), ale cycuszki się przyzwyczajają, dasz radę, stosuj Maltan (polecam) :*

reklama
ada- witaj na naszym forum...

Witajcie mamuski!!!
U nas dzis dosc spokojnie...jedynie noc troszke kiepska ok 5.00 tak silny skurcz mnie zlapal w brzuch ze nie moglam wyrobic... polecialam po no-spe i troszke mi przeszlo...
oj martwie sie bo w pierwszej ciazy wlasnie w 8 miesiacu lezalam w szpitalu bo dzidzius chcial wyjsc na swiat... a tu wlasnie sie zaczal... ale staram sie odpoczywac i robic wszystko po woli...
milego weekendu kochane...

Dziewczyny mam pytanko po jakim czasie od odstawienia dziecka od piersi powinna uregulować się miesiączka? Bo odstawiłam Domisia na początku września, a cykle nadal mam bardzo nieregularne:confused:.

lucin@-slonko szczerze mowiac to przed ciaza sie spaslam....
jak przestalampracowac koniec lipca i siedzie se w domku i jemjak dinozaur hehe
normalnie mialalm59kg przy wzroscie 177cm
a z czasemjak przestalambyc robolem doszlam do 73kg...:szok:alei tak nie widac bo wysoka jestema teraz wchodzac na wage to mamjakies 3-4 kg na plusie...
wiec do 100 kg dobrne leciusko.....
kurka wodna mam nadzieje ze niee:))

mamunia2 Ja też miałam nieregularne ale u mnie to normalne przed ciążą było to samo więc Ci nie doradze. Ale po ciązy o wiele lepiej przechodze te dni bo wcześniej to były katusze

Jeśli chodzi o ból to u Mnie też o niebo lepiej, tylko co miesiąc dostaję białej gorączki jak nie dostaję okresu na czas, bo raz mam co 2 tyg. a nestępnym razem dopiero po 6 tyg. szok.

Mężuś się spisał dzisiaj przebrał małą dał jej jeść i jeszcze obiad ugotował. jak przyjechałam malutka smacznie spała jeszcze godzine:szok:

Kupiłam sobie dwie bluzki które widziałam juz jakiś czas temu koszulki na ramiączkach i bluzki dla Pawła i troche ciuchów dla Oli

W przyszłym tygodniu wybieram się na większe zakupy tylko, że sama dzisiaj to był ekspres bo Olę nogi bolały:-D i w dodatku mężuś da mi większą gotówkę bo dzisiaj to swoje musiałam ruszyć:wściekła/y::tak:

Oki zmykam bo padnięta jestem
Miłej nocki

Miłego dnia Wam:)

dzien_kobiet.jpg

Tutaj normalnie kobiecie przysluguja tylko dwa usg, o wiecej sie sama nie wyklocisz. Ja mam szczescie, nie mam powodow do narzekan, jestem w 28tygodniu, mialam juz 3 usg a za miesiac mam kolejny :-) Dodam, ze dziecko jest zdrowe. Wszystko chyba zalezy od szpitala.
Co mi sie nie podoba, to mala ilosc badan krwi. Pierwszy raz mi pobierali krew w 12tym tygodniu i teraz drugi. Jak dla mnie to troche pozno.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry