reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

co do cytologi to tutaj robia raz na 3 lata,w PL co rok. ja miałam krótko przed zajściem w ciążę i do tej pory nic(zrobiła sobie prywatnie w PL)
bernadetka super,że wszystko sie układa tak jak powinno.
myleene nie bój sie bo nie ma czego,trzeba to przezyć i tyle każda to przechodzi i żyje więc nie jest to takie bardzo straszne, trzymam kciuki za optymizm,pozdrawiam
janeta ja tez jestem z Londynu i tez musiałam płacic za dwa zdjęcia 3 F

reklama
Witam dziewczyny Ja już żyje weekendem:-)
Pogode też mamy super i człowiek tak sie odrazu lepiej czuje
Miłego Dnia życze:tak:

Tajchi a wprowadzasz Kacperkowi nowe potrawy, może jabłuszko, kliek ryżowy?
A Ty Olinduś dajesz już coś innego Malutkiej?

Witam po krotkiej przerwie :-) nie mialam internetu ale to juz przeszlosc ;-)
w koncu Was doczytalam :-)

Bernadeta gratuluje coreczki!!! Jest sliczna :tak: odpoczywajcie dziewczynki

No to mnie teraz nastraszylyscie z tymi polskimi znakami, my nie mamy slubu, ale moj m ma w nazwisku "Z" z kreseczka i nasz dzidzius bedzie mial nazwisko tatusia... piszecie ze trzeba zwrocic uwage zeby wpisali w akt urodzenia dobrze imie i nazwisko, ale gdzie to wpisuja? w szpitalu czy w urzedzie? a nie beda mi robic problemow ze u nich takich znakow nie ma???

Co do zdjec z USG to mi dali 3, nie pytali sie czy chce czy nie, poprostu dali, o kase tez nie pytali, ale jak czekalam w poczekalni to zauwazylam puszke do ktorej wrzucalo sie £1 za zdjecia, a to na cel charytarywny.

Monika1213 trzymam kciuki, napewno jest wszystko ok i juz masz swoje malenstwo w ramionach :-)

lece lulu dobranoc mamuski :-)

Dzień dobry słoneczko pięknie nam świeci od rana jest cudnie :-)

Medio właśnie dzisiaj moje maleństwo kończy 4 miesiące i jadę jej coś kupić :tak:

buziaki

Medio ja zgupiałam bo dowiedziałam się ostatnio, że po skończeniu 4 miesięcy mozna cos innego podawać czyli w sumie od 5-go,a jak byłam na ważeniu małego rozmawiałam z Midwife to mi powiedziała,że do pół roku TYLKO mleko:wściekła/y: I teraz nie wiem co robić,tez juz sie cieszyłam,że będziemy wprowadzać cos innego a teraz sie troche wacham. ale w sumie wszystkie te zupki i kaszki mozna juz podawać(tak jest na słoiczkach od 4 miesiąca-pierwszy krok)
Ale chyba zacznę wprowadzac soczek z marchewki może nawet dzis zacznę.:tak:

olinda zdaj relacje co kupiłas małęj do jedzenia i jak jej smakuje

Witajcie! U mnie dzis piekna pogoda :-)
Moze wybiore sie na jakies male zakupki, w sumie to nie mam butkow wiosennych :baffled: wiec maly shopping wskazany ;-):-D

...juz mi tak ciezko z tym brzuchem, ze szok :zawstydzona/y: lazic nie moge za bardzo, ale najgorsze jest wstawanie z lozka i ten bol krocza, masakra, a tu jeszcze 27dni do terminu :baffled: w poniedzialek bedziemy malowac pokuj dla mojego malenstwa, wiec za tydzien juz moze sie pojawic na swiecie ;-)

zycze Wam milego dnia buziaki

karolina- milej zabawy na zakupach... domyslam sie ze jest ci ciezko... u mnie juz 34 sie zaczal i tez czasem ledwo chodze... pokojik mam gotowy... a krocze tak samo mnie boli jak i ciebie... wytrzymaj jeszcze troszke juz nie daleko do konca....

Czesc
U nas tez slicznie i teraz zaraz zmykamy na spcerek....:-)
Ale ten czas leci, dopiero chodzilas z brzuszkiem Olinda, a Oliwcia juz 4 miechy! Wow!!! :szok: Kup jej cos kup....:tak::tak::-)

Ok, zajrze potem, bo cos mi juz Oliwier ryczy....:baffled:

reklama
Czesc laseczki
Wracajac do sprawy paszportowej nie musicie sie martwic o polskie znaki, w moim nazwisku jest Z z kropka i bylam we czwartek w konsulacie i bardzo mila babka powiedziala ze do tymczasowego paszportu dla dziecka czyli rocznego nie musi byc tych znakow, ale do stalego paszportu trzeba umiejscowic akt urodzenia w urzedzie stanu cywilnego w Polsce i wtedy musza byc polskie znaki, w przeciwnym wypadku nie wydadza dziecku paszportu.
U nas dzisiaj tez ladna pogoda i tez wybieram sie na zakupki, bo po tej ciazy nie mam sie w co ubrac a do tego jakos dziwnie opuchlizna sie utrzymuje dzis juz 6 dzien i nie wiem co mam zrobic. Ogolnie to nie mam butow i spodni i to musze kupic. Aha czy wiecie moze jak nazywa sie tutaj cos na plesniawke w buzi, bo Majce zaczyna sie robic i jakie stosujecie oliwki po kapaniu do nacierania dzidzi.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.

Do góry