reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Cześc dziewczynki
Już teraz obiecuję Was odwiedzać częściej.
Prace skończyłam,rodziców wywiozłam do Polski,teraz siedzę z Kacperkiem i sie bawimy

lucina mi teżnie chceli dac epiduralu bo miałam za małe rozwarcie i znieczulenie spowodowałaby wstrzymanie akcji porodowej.
Rodziłam tez na air/gas jak Myleene i tez mi pomogło,a i mężuś spróbował i był happy przez chwilę
Ato zdjęcie mojego sportowca,pompujemy...........raz,dwa,trzy.....

Załączniki

• STA72675.jpg
    STA72675.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Myleene- ale trzeba miec jakies dokument wazny? bo ja wlasnie dowod mam do odebrania w polsce, a paszport i dowod mam wazny do konca miesiaca, bo zmienilam nazwisko. Czyli chyba i tak musze jechac najpierw zlozyc wniosek na mnie a potem na dziecko. No bo jedynym waznym dokumentem ktory bede miala to prawo jazdy ale nie wiem czy oni to wogole uznaja.

Matisek musisz miec dowod lub paszport, bo na prawko raczej niczego nie zalatwisz:(((

Tajchi
ale ten Twoj babel duzy i silny:tak:

Olinda to wielkie gratulacje zębusia.
Ja się modlę, by mojemu reszta zebów jak najpóźniej wyszła, bo jak z tymi dwoma co ma ugryzie cyca to ojej jak boli.
Tajchi ja nie moge jak on to robi?! Niezły z niego akropata, pewnie masz ubaw z niego jak tak fika. Słodziutki.

Czesc :-)
O jejku tajchi- ale synek Tobie urosl! :szok: Pomyslec, ze dopiero go w brzusiu nosilas.....

Medio- a jak tam karmienie? Wprowadzilas juz cos nowego?

U nas po staremu.... maly teraz spi, wiec jest chwilka zeby cos w domu zrobic, bo tak z nim, to ciezko.....:sorry2:

hej laseczki
mam strasznie malo czasu dla siebie, maly spi po godzince max dwie a wtedy biegam jak kot z pecherzem zeby ogarnac siebie i dom:tak:
Tajchi niesamowity jest ten twoj synus:-D
Lucin@ na poczatku jak mi dali gaz to po nim wymiotowlam i nic nie czulam, potem jak sie nawdychalam to mialam taki odlot ze malo z pilki nie spadalam zeby nie moj maz:-D Ogolnie troche oglupia ale wciagasz tylko przy skurczu:tak:Potem to juz mi bylo wszystko jedno i tak bolalo jak cholera:szok: Co do szwow to nie mam ani jednego:-) tylko w srodku gdzies mam male pekniecie ale ma sie samo zagoic, a jak mnie sprawdzaly po to kazaly mi sie zaciagnac gazem;-)
Sara dzieki za porady;-) Olus na poczatku zrobil mi pare malinek bo zlapal tylko koncoweczke sutka lub brodawki. Problem jest w tym ze sie zlosci i wypuszcza sutek, wierci sie a wiem ze mam mleko bo az sie wylewa:tak::-D Jeszcze cos czuje sie pomecze z moim malym leniem:-)

Co do paszportu tez mam do was pytanie: czy musze przy rejestracji angielskiej zarzadac polskich znakow (mamy w nazwisku ł), bo slyszalam ze potem w ambasadzie przy paszporcie moga robic problemy?

Czesć dziewczynki!
Nadgoniłam już to co ostatnio naskrobałyscie:tak:.
Miałam zwariowany tydzień, nawet nie wiem kiedy te dni zleciały. We wtorek miałam wizytę u specjalisty, od razu zrobili mi usg piersi, a potem biopsję; bolało jak cholera:szok: i powiem wam szczerz, że wolałam bym jeszcze raz rodzić:-D. No ale tak na poważnie nigdy więcej się na to nie piszę:no:. W czwartek kazali mi znowu przyjechać, i choć wyników jeszcze nie było, to i tak zapisali mnie na zabieg usunięcia guzka. Teraz przez 4 do 6 tyg. będę czekać aż znajdą dla mnie termin.

Tajchi- no z Kacperka niezły akrobata:-).

Matisek- ja też miałam zmienione nazwisko jak składałam wniosek o paszport dla Domisia i wystarczył paszport i akt małżeństwa. Tak szczerze to do tej pory posługuję się starym paszportem razem z aktem małżeństwa, bo nowy dowód osobisty czeka na mnie w polsce:-).

Melka- a ile ważył twój synus jak się urodził?

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry Wam
wszystkie macie rację mój kochany akrobata daje nam tyle radości,śmiechu,a jeszcze jak wyczynia takie niestworzone figury to mamy ubaw po pachy.Wczoraj dałam mu skórkę od chleba i strasznie się kwasił na jej widok(nawet jej nie spróbował),położyłam ją na jego chodziku i za każdym razem jak ją zobaczył była kwaśna mina:baffled::baffled:,a patrzył na nas i się uśmiechał i tak na zmianę chyba z 10 razy:-D
matisek ja też doś długo posługiwałam się aktem małżeństwa,dowód wymieniłam w Polsce ale jak pojechałam go odebrać to sie okazało że się podpisałam pańieńskim nazwiskiem i czekanie od nowa:zawstydzona/y:
alex3mayer rośnie jak szalony to fakt
myleene taki silny,żemamsiniaki na nogach bo po mnie skacze jak go trzymamna rękach
medio jak u ciebie???
olinada jak Ty sobie dajesz radę z drużyną piłkarską?
kornasia dzięki dla każdej mamy dzidzia jest cudem
Miłego weekendu Wam życzę

Załączniki

• STA72713.jpg
    STA72713.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 50
Do góry