reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Ahoj kochane!!
Witam nowe mamusie i wpadam tylko na chwile.:-(
Cięzki weekend za mną. Zdecydowanie poczulam, że moje wyniki sie pogorszyły...zatrucie ciążowe rośnie w siłę:-(
Więc dzisiaj nawet nie zabieram sie za nadrabianie postów tylko ide zbierac siły na jutrzejszą kolejna wizyte w szpitalu. Oby nie było gorzej bo juz dfzisiaj na prawde miałam kryzys "zmęczeniowy".
A tymczasem mi wybaczcie , ze tak tylko na chwile i bez czytania Waszych wieści ale sił na prawde mam maaaaało.
Nie zmienia to faktu, ze usmiecham sie do Was slonecznie i pozdrawiam...
Do jutra i milego wieczoru dla Was wszystkich!!:-D

reklama
Dzien dobry

Makta trzymaj sie dzielnie Kobietko daj znac jak wyszly badania a ja trzymam bardzo mocno kciuki zeby wszystko bylo dobrze i wyniki sie polepszyly :tak:

A u nas postaremu kazdy dzien przecieka mi przez palce Olivka juz druga noc robi sobie przerwe w spaniu czyli okolo 2 sie budzi do jedzenia no i zasypia okolo 4 :no::wściekła/y: mam nadzieje ze poprzestanie na tych dwoch nockach a poza tym mowi baba, mama (ale tylko wtedy jak jest jej zle i niedobrze:-D) tata i dada i rozrabia za trzech :szok:

Witam nowe mamusie

Medio a co u was ???

Tajchi odezwij sie do nas :tak: i ucaluj synusia Buziaki

Olinda wow już mów, brawo dla Olivki.
Karolek ma się dobrze, nadal karmię go piersią, nooo i nie wiem kiedy przestanę, bo cycek z niego niezły szczególnie w nocy i przed zasypianiem musi być cycusianie.
A jak Olunia, chce iść do szkoły?

Olinda gratulacje dla Olivki:))
Medio z cycem jednak łatwiej :))

A my własnie wrocilismy z Mazur:)) Suuuuper bylo...i juz oficjalnie jestem wlascicielka swoich czterech scian:)))

Pozdrawiam

KORNASIA , LUCIN@ dzieki za wyczerpujace rady;-) u mnie w miare ok,ale juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu mnie wezmie..:tak: a jak wasze starsze pociechy z jedzeniem?? bo nasz Kacpero prawie nic nie chce jesc... zeby zjadl troszke obiadku czy chlebka mozemy jedynie pomazyc... tylko mleko- 1 butelke w ciagu dnia i 3(!!!!) w nocy...:no:

Dziekujemy za gratulacje!!!

Medio Ola nic za bardzo nie mowi o szkole ale niedlugo zaczne jej przypominac ze to juz tuz tuz :tak::-) mam pytanie bralas fotelik samochodowy do Pl jak tak to ile dodatkowa zaplacilas na lotnisku z gory dziekuje za odpowiedz :))

Olinduś ja brałam fotelik, tylko ja go tuż przed odprawą włożyłam do torby (dużej) i oddałam jako bagaż do luku. Nie miałam wcześniej wykupionego, następnym razem tez tak zrobię.

reklama
Hej laseczki :))

Bluszcz - dzieki bylo ciezko przez cala ciaze to chociaz w szpitalu poszlo szybko :)))

junia - bylysmy 4 dni normalni wyszlybysmy w drugiej dobie ale ze z ta glukoza byly jaja a potem mala jeszcze dostala zoltaczki to nas przetrzymali dluzej

karolinka - dziekujemy :))

zocha, weri - witamy :))

lucin - nam tez sie podobaja hih :))))) dobrze ze karmienie z maly ok u mnie pojawilo sie zapalnie 2 dni temu 39 stopni goraczki i cycek twardy jak skala ale babcine sposoby z kapusta pomogly + paracetamol ( mala byla strasznie placzliwa po nim no ale ja nawet nie bylam w stanie oczu otworzyc) goraczka spadla cycek caly czas twardy sutek boli bo mala zamias ssac to sie nim bawi najpier 20 minut i dziaselkami przygryza brrr boli ale jakos musimy przetrwac. Byla dzis u mnie polozna i mam antybiotyk na tego cycusia ale jak poczytalam po nim to nawet go nie wezme masakra pyam czy bezpieczny przy karmieniu mowia tak mozn brac czytam na necie o nim a tu ciezarne i karmiace nie wolno brac no i ufaj tu sluzbie zdrowia :szok::shocked2:

makta - juz niedlugo wytrwaj wszystko bedzie dobrze tylko mysl pozytywnie bo dzidzia wszystko czuje.

olinda - moze z malej sie robi nocny marek ( twu twu ) mam nadzieje ze nocki sie poprawia

Mylenne - no to oficjalne gratulacje kiedys musza sie wyszytkie mamusie z forum wprosic na parapetowke hehe <zarcik> :cool2:

Dobra pisze tego posta od 15 heh mala miala taka kolke ze plakala cale 3 godziny ide do niej bo teraz tez mi nie chce spa do milego buziaki

Do góry