reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Bajeczka ja podaje witD i witC karmie tylko cycem:) z pl przywozilam maść alantan,linomag zielony,maść majerankową do masazu brzuszka,sól fizjologiczną do oczek jakby ropiały,ekspumisan jest lepszy od infacolu,wode morskądo noska ,rożek-ale jakos go nie uzywałam,tantum rose do podmywania krocza,pulmex baby bo tu nie moglam znalezc... chyba wszystko jak cos sobie przypomne to dopisze :) a i pieluchy tetrowe bo w pl są duzo tansze i lepsze gatunkowe...

reklama
ja proponuje jeszcze przywiezc z pl kaftaniki i zwykle spioszki i czapeczki do wiazania na uszki bo tutaj nie ma... pozdrawiam ide sie zdrzemnac z moim syneczkiem,a pogoda dobija raz leje za chwile sloneczko nie wiem czy pranie wieszac oglupiec idzie z ta angielska pogoda...

Junia ja kupiłam rewelacyjne najzwyklejsze kaftaniki zapinane z przodu w Mothercare. Nie kosztowały duzo a wyglądaja na na prawde bardzo łatwe w użyciu :)
Co do czapeczek to owszem faktycznie takich zawiazywanych nie ma...ciekawe dlaczego??
Dziwna ta wyspa chwilami he he he

Bajeczka jak chcesz moge ci odsprzedac swoje czapeczki z rekawiczkami mam 3 szt biala,zielona i niebieska Moj mały urodzil sie w czerwcu i nie zakladalam mu wcale trafilismy na cieple dni Bialą miał załozoną raz przy wypisie ze szpitala bo wychodziliśmy o 6 rano :D

Witam wszystkie mamuski:-)Wczoraj wrocilam juz z pl i jestem przerazona pogoda-w polsce cieplutko i slonecznie a tutaj zastalam deszcz i dzisiaj tak samo a do tego zimno:wściekła/y:
Makta wspolczuje Ci ze sie tak meczysz,ale czas szybko leci i nim sie obejrzysz to malutka bedzie juz z wami:tak:
ja sobie w Polsce zrobilam usg i jestem spokojna bo nasze malenstwo rozwija sie bardzo dobrze i jak narazie lekarz powiedzial ze 80% dziewczynka bo nie widzial ani sladu meskich narzadow plciowych:-)Zobaczymy co mi powiedza na usg tutaj bo tez juz powinnam miec robione i chyba musze sie w szpitalu upomniec bo nie wyslali mi zadnego listu.

reklama
Apropo tych czapeczek to faktycznie dziwne ze nie ma wyboru,ale moze jest jakis powod dla ktorego nie ma wiazanych?A czy te nie wiazane sa zle?Zjezdzaja dziecia z glowek??

Do góry