reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Sara!!!! Gratulacje, czekam z niecierpliwością na pokaz zdjęć :tak:

mamunia - a co za guzek masz w piersi?? bo ja mam dość powiekszony zrazik mlekowy i mnie boli zwłaszcza przy karmieniu, byłam już z tym na USG w PL bo myślałam już, że mam raka piersi :szok: i powiedzieli, że nie mam się czym martwić, ale dla swojego spokoju mogę robić co 1-2 lata USG i obserwować, bo w sumie każda zmiana może prowadzić do poważnych nowotworów ... Dlatego chyba tutaj pójdę do GP i powiem, że mam guzek, niech przebadają :tak:

ps. obczajcie to Męski manicure / Mężczyzna / Trends & News / Wizaż.pl / Strona główna - Wizaz.pl
ehhh :happy:

reklama
Medio, lucin@- miałam robioną biopsję ale jeszcze nie znam wyników, pewnie na wizycie w szpitalu, którą mam na 2 dni przed zabiegiem powiedzą mi czy cos tam znalezli. Ale ja wiem, że to nic złosliwego, więc się tym nie martwię:tak:. lucin@- mi podczas laktacji też pojawiły się 2 guzki ale po usg powiedzieli, że to tylko torbiele, które 2 miesiące po zakończeniu karmienia same zniknęły, a teraz to cos innego, więc chcę się tego pozbyć:tak:.

Mamunia trzymam kciuki i mam nadzieje, a nawet jestem pewna, ze to nic groznego, wiec nie martw sie wszystko bedzie ok.
A co do Alusia, to wazy 8400g. Ogolnie urodzil sie duzy, jest z niego kawal chlopa,po tatusiu, ale nie jest tłusty. W UK tysiace razy zapewnialy mnie, ze z dzieckiem wszystko ok,ladnie sie rozwija i wazy tyle ile powinien. A w Polsce, lekarz stwierdzila, ze przybierajac 1kg na miesiac to za duzo, bo oni wymagaja 600g. Nie kazala go doslownie odchudzac, ale powiedziala by mniej jadl....ale co mam robic skoro on uwielbia jesc. W rodzinie meza wszystkie dzieciaki byly okraglutkie, a teraz przy wzroscie 2 m sa strasznmi chudzielcami....

:-)witam wszystkie mamy!jestem tu nowa i nawet nieumiem zalozyc suwaka.zyje w angli i jestem w 17tyg ciazy.trzymam kciuki za wszystkie mamy i zycze pozytywnego rozwiazanie wszystkich zmartwien i problemow moje drogie.pozdrawiam serdecznie

Mamnina, hejka:) suwaczek mogę Ci założyć ale sama musisz go wrzucic do siebie w ustawieniach, w sygnaturce.

wybacz ze odp ze spuznieniem ale walczylam z suwaczkiem i z jego wstawieniem ojejku niedam rady poddalam sie to dlamnie wyzsza szkola jazdy!kurcze a jak Bys sie zalogowala na moim profilu to czy mogla bys mi go wtedy wstawic?

reklama
Do góry